Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / «Θα σπάσουμε τα χέρια στους Τούρκους» (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Θα σπάσουμε τα χέρια στους Τούρκους» (vid)

Με απειλές απάντησε στις τουρκικές προκλήσεις για τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σιμορέλης. Ο κ. Σιμορέλης μιλώντας στον ΣΚΑΙ αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Μπεκίρ Μποσντάγ για τους «οκτώ» λέγοντας πως η Ελλάδα είναι κράτος δικαίου και όποιος τολμήσει να απαγάγει τους αξιωματικούς «θα του σπάσουμε τα χέρια»: Διαβάστε ακόμα: «Ψεύδεστε Νίκο […]

Με απειλές απάντησε στις τουρκικές προκλήσεις για τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σιμορέλης.

Ο κ. Σιμορέλης μιλώντας στον ΣΚΑΙ αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Μπεκίρ Μποσντάγ για τους «οκτώ» λέγοντας πως η Ελλάδα είναι κράτος δικαίου και όποιος τολμήσει να απαγάγει τους αξιωματικούς «θα του σπάσουμε τα χέρια»:

Διαβάστε ακόμα:

«Ψεύδεστε Νίκο Κοτζιά»!

«Δεν είμαστε ούτε Κόσσοβο ούτε Μαυροβούνιο. Εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχει δέσμευση του πρωθυπουργού προς τον Ερντογάν για τους 8. Οι τούρκοι κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια. Δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο. Ούτε δίκαιο είναι, ούτε και σωστό αλλά ούτε και μπορούν. Να είστε βέβαιοι ότι αν το τολμήσουν θα τους σπάσουμε τα χέρια».

 

Υπενθυμίζεται πως ο εκπρόσωπος της τουρκικής κυβέρνησης Μπεκίρ Μπόζνταγ ανέφερε μεταξύ άλλων πως «Οτιδήποτε και να κάνουν  είναι δικό μας καθήκον να τους βρούμε, όπου και να πάνε, θα είμαστε πίσω τους  θα  τους πακετάρουμε, θα τους επιστρέψουμε στην Τουρκία και θα τους παραδώσουμε στην τουρκική δικαιοσύνη» ενώ υποστήριξε ότι «νομίζαμε πως ο Τσίπρας τηρεί τις δεσμεύσεις του» και πρόσθεσε ότι η Ελλάδα θα έπρεπε να είχε εκδώσει τους οκτώ στην Τουρκία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις