Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης για την υγεία του: “Το θέμα ξέφυγε”
LIFESTYLE

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης για την υγεία του: “Το θέμα ξέφυγε”

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης βρίσκεται εδώ και μέρες στην πρώτη «γραμμή» με τις φήμες να αναφέρουν πως αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ο ηθοποιός, μετά τα όσα ακούστηκαν θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. «Ευχαριστώ όλους για την συμπαράσταση και τις ευχές και όλους τους φίλους που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν επειδή όμως το θέμα ξέφυγε λίγο και κάποιοι […]

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης για την υγεία του

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης βρίσκεται εδώ και μέρες στην πρώτη «γραμμή» με τις φήμες να αναφέρουν πως αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο ηθοποιός, μετά τα όσα ακούστηκαν θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

«Ευχαριστώ όλους για την συμπαράσταση και τις ευχές και όλους τους φίλους που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν επειδή όμως το θέμα ξέφυγε λίγο και κάποιοι γράφουν πολύ περίεργα πράγματα δεν έχω κάτι που δεν ξεπερνιέται ούτε κάτι που δεν ελέγχεται.

Θεωρώ σωστό απλά να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και να ενημερώσω τους φίλους ότι δεν θα είμαι παρών γιατί πρέπει να με προσέξω….για μένα είναι σοβαρό γιατί δεν έχει μου έχει ξανατύχει, αλλά με λίγα λόγια δεν είναι κάτι τόσο κακό όσο κάποιοι σκέφτονται….

Απλά χρειάζεται ο χρόνος που θα ήμουν στην περιοδεία να δοθεί στην κατάλληλη αντιμετώπιση όπως έγραψα και πριν, για να είμαι καλά για μετά ….και πάλι ευχαριστώ για τις σκέψεις και τις ευχές να είσαστε όλοι καλά».

Απτόητος: Ο Μικ Τζάγκερ φροντίζει το μωρό του γιατί η μαμά έχει πρόβες!

Ο γνωστός ηθοποιός μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook ανακοίνωσε πριν μέρες ότι αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και δεν θα είναι τελικά στην παράσταση «Αχαρνείς».

Ο ίδιος μιλώντας στην espresso αποκάλυψε το πρόβλημα της υγείας του και η επέμβαση στην οποία θα υποβληθεί.

«Πρόκειται για μία επέμβαση στην οποία πρέπει να υποβληθώ εκτάκτως. Θα γίνει στην σπονδυλική στήλη και δεν μου επιτρέπεται να είμαι στην παράσταση! Για να γίνω καλά θα πρέπει να προστατεύσω το σώμα μου ώστε να μπορώ να είμαι εντάξει για όλες τις υπόλοιπες υποχρεώσεις του χειμώνα αλλά και για εμένα τον ίδιο».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις