Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

26

Νοεμβρίου 2022

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Έξαλλοι οι Διάσημοι – Ο Αγόρου ζητά συγγνώμη ενώπιον όλων
LIFESTYLE

Έξαλλοι οι Διάσημοι – Ο Αγόρου ζητά συγγνώμη ενώπιον όλων

Συγγνώμη ενώπιον όλων ζήτησε ο Νικόλας Αγόρου για τη συμπεριφορά του στο αγώνισμα του Survivor. Στο χθεσινό αγώνισμα επικράτησε μεγάλη ένταση. Ο Νικόλας Αγόρου έχασε μια νίκη, καθώς η δεύτερη μπάλα του μαχητή βγήκε και μπήκε, γεγονός που τον έκανε να εκνευριστεί. Εκείνη τη στιγμή, άφησε να εννοηθεί ότι οι διάσημοι κερδίζουν από τύχη, ωστόσο λίγο […]

Συγγνώμη ενώπιον όλων ζήτησε ο Νικόλας Αγόρου για τη συμπεριφορά του στο αγώνισμα του Survivor.

Στο χθεσινό αγώνισμα επικράτησε μεγάλη ένταση.

Ο Νικόλας Αγόρου έχασε μια νίκη, καθώς η δεύτερη μπάλα του μαχητή βγήκε και μπήκε, γεγονός που τον έκανε να εκνευριστεί.

Εκείνη τη στιγμή, άφησε να εννοηθεί ότι οι διάσημοι κερδίζουν από τύχη, ωστόσο λίγο αργότερα ζήτησε συγνώμη.

Survivor – Η ανατροπή και η σπόντα στη Μελίνα (vid)

«Θέλω να αναφέρω κάτι ενώπιον όλων. Επειδή κάποια στιγμή σε κάποιον από τους πόντους που έχασα, δεν μου έκανε το χατίρι το μπαλάκι που μπήκε και βγήκε, πάνω στην ένταση και στο πάθος…

Όταν επέστρεψε στον πάγκο, η ομάδα μου ανέφερε ότι είπα κάτι, το οποίο εμένα δεν με τιμά σαν άνθρωπο. Δεν ήταν βρισιά, ούτε είπα κάτι για να προσβάλλω κάποιον, απλά δεν χαρακτηρίζει εμένα σαν άνθρωπο και δεν με τιμά. Οπότε, ενώπιον όλων θέλω να ζητήσω συγγνώμη γι’ αυτό.»

Βέβαια, οι παίκτες της ομάδας των Διασήμων φάνηκαν ιδιαίτερα ενοχλημένοι και  δήλωσαν προσβεβλημένοι.

«Οι γκρίνιες που είχαμε από την αντίπαλη ομάδα αποσυντόνισα τη δική μας και το λέω με σιγουριά. Αλλά σημασία έχει ότι οι αντίπαλοι όποτε βλέπουν τα σκούρα, έτσι ομαδικώς έχουν μια τάση γκρίνιας και αυτό είναι το χειρότερο.

Εμείς έχουμε μάθει όποια αναποδιά κι αν αντιμετωπίσουμε μπροστά μας να την ξεπερνάμε, να την αφήνουμε στην άκρη και να συνεχίζουμε. Κάτι που με ενόχλησε γι’ άλλη μία φορά ήταν που ο Νικόλας μας έβρισε ομαδικώς.

Χρησιμοποίησε μια λέξη που δεν χρησιμοποιούμε στους αγωνιστικούς χώρους… Και μετά βγήκε να ζητήσει συγγνώμη, όταν κάναμε την τελετή λήξης. Αυτό το πράγμα καταντάει πάρα πολύ γελοίο γιατί δεν είναι η πρώτη φορά ούτε η δεύτερη ούτε η τρίτη που το κάνει. Τι θα γίνει; Έτσι θα συνεχίσουμε; Κάθε φορά θα ακούμε τις βρισιές του και μετά απλά θα βγαίνει και θα λέει…», είπε μεταξύ άλλων η Μελίνα Μεταξά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις