Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Οργή Κλίντον – Τον ρωτούσαν επίμονα για τη Μόνικα (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Οργή Κλίντον – Τον ρωτούσαν επίμονα για τη Μόνικα (vid)

Το ερωτικό σκάνδαλο Μπιλ Κλίντον – Μόνικα Λεβίνσκι δεν θα ξεχαστεί, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Αυτή είναι μια πραγματικότητα, με την οποία όμως ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ δεν μπορεί να συμβιβαστεί. Γι΄αυτό και βγήκε από τα ρούχα του, όταν σε συνέντευξή του στο NBC, στο πλαίσιο της προώθησης του βιβλίου του «The President […]

Το ερωτικό σκάνδαλο Μπιλ Κλίντον – Μόνικα Λεβίνσκι δεν θα ξεχαστεί, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Αυτή είναι μια πραγματικότητα, με την οποία όμως ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ δεν μπορεί να συμβιβαστεί.

Γι΄αυτό και βγήκε από τα ρούχα του, όταν σε συνέντευξή του στο NBC, στο πλαίσιο της προώθησης του βιβλίου του «The President is Missing», ο δημοσιογράφος τον πίεσε για το Monica…gate!

«Το αντιμετώπισα πριν από 20 χρόνια. Ο αμερικανικός λαός, τα δύο τρίτα του, έμεινε δίπλα μου. Και προσπάθησα από τότε να κάνω καλή δουλειά, τόσο με τη ζωή μου όσο και επαγγελματικά. Αυτό έχω να πω μόνο», είπε ο Κλίντον, αλλά η συζήτηση δεν σταμάτησε εκεί.

Ο πρώην πρόεδρος κατηγόρησε αρκετές φορές τους επικριτές του, ακόμη και τον δημοσιογράφο του NBC, για απόκρυψη στοιχείων, προκειμένου να τον βάλουν στο ίδιο «τσουβάλι» με άνδρες που έχουν καταχραστεί την εξουσία τους με αντάλλαγμα σεξουαλικές σχέσεις.

Είκοσι χρόνια μετά, η Λεβίνσκι μιλά για τον Κλίντον: «Ήταν το αφεντικό μου, ο πιο δυνατός άντρας»

Ο Κλίντον επέμεινε ότι έκανε το σωστό όταν αποφάσισε να μην παραιτηθεί από τη θέση του, όταν ξέσπασε το σκάνδαλο. «Νομίζω ότι έκανα το σωστό. Υπερασπίστηκα το Σύνταγμα», είπε. Και υπερασπίστηκε τον εαυτό του λέγοντας ότι έδωσε δύναμη σε γυναίκες γύρω του. Όσο για την Λεβίνσκι, τόνισε ότι δεν της οφείλει μία κατ’ιδίαν συγγνώμη, επιμένοντας ότι η δημόσια απολογία του, που μεταδόθηκε τηλεοπτικά, ήταν αρκετή.

Όσο για το κίνημα #MeToo, δήλωσε ότι το στηρίζει και πως έπρεπε να υπάρξει εδώ και καιρό. Σημείωσε όμως ότι αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνεί με όλα σε αυτό. Ακόμη, εξέφρασε την άποψη ότι οι κατηγορίες γυναικών σε βάρος του Ντόναλντ Τραμπ δεν έτυχαν της προβολής που θα περίμενε κανείς.

Παρών στη συνέντευξη ήταν και ο Τζέιμς Πέτερσον, με τον οποίο συνεργάστηκε ο Κλίντον στο νέο του βιβλίο. Και ο συγγραφέας δεν έκρυψε κάποια στιγμή τον εκνευρισμό του για τις ερωτήσεις σχετικά με την Λεβίνσκι.

Μάλιστα, σε κάποιο σημείο ο Πέτερσον σημείωσε ότι κι άλλοι πρώην πρόεδροι, όπως ο Τζον Κένεντι και ο Λίντον Τζόνσον, είχαν εξωσυζυγικές σχέσεις και αυτό ανήκε στο παρελθόν.

«Έχουν περάσει 20 χρόνια. Σταματήστε επιτέλους», είπε κάποια στιγμή στον δημοσιογράφο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις