Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μεθυσμένος 48χρονος επιτέθηκε σε αστυνομικό
ΚΟΣΜΟΣ

Μεθυσμένος 48χρονος επιτέθηκε σε αστυνομικό

Αποτελούσε δημόσιο κίνδυνο και τα έβαλε με τους αστυνομικούς της Τροχαίας, που προσπάθησαν να προστατέψουν τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου. Ο λόγος για 48χρονο κάτοικο Πάφου, ο οποίος εντοπίστηκε χθες βράδυ, να οδηγεί το αυτοκίνητό του με υπερβολική ταχύτητα και υπό την επήρεια αλκοόλης και ο οποίος επιτέθηκε εναντίον αστυνομικών. Ήταν γύρω στις 8.50μ.μ., όταν […]

Αποτελούσε δημόσιο κίνδυνο και τα έβαλε με τους αστυνομικούς της Τροχαίας, που προσπάθησαν να προστατέψουν τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου.

Ο λόγος για 48χρονο κάτοικο Πάφου, ο οποίος εντοπίστηκε χθες βράδυ, να οδηγεί το αυτοκίνητό του με υπερβολική ταχύτητα και υπό την επήρεια αλκοόλης και ο οποίος επιτέθηκε εναντίον αστυνομικών.

Ήταν γύρω στις 8.50μ.μ., όταν μέλη της Τροχαίας Πάφου, που διενεργούσαν έλεγχο ταχύτητας, σε κατοικημένη περιοχή, στην Πάφο, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο, που εντόπισαν να κινείται με ταχύτητα 83 χιλιομέτρων, αντί 50 που είναι το επιτρεπόμενο όριο, στο συγκεκριμένο δρόμο.

Διαβάστε ακόμα:

Σφοδρή σύγκρουση με ένα νεκρό (pic)

Όπως διαπιστώθηκε, οδηγός του οχήματος ήταν ο 48χρονος, ο οποίος υπεβλήθη σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης, με ένδειξη 160μg%, αντί 22μg%. Ποσοστό δηλαδή, περίπου οκτώ φορές μεγαλύτερο, από το επιτρεπόμενο όριο.

Ο 48χρονος οδηγήθηκε ακολούθως στα γραφεία της Τροχαίας Πάφου, για τελική εξέταση αλκοόλης. Ωστόσο, αρνήθηκε να δώσει δείγμα εκπνοής, για διεξαγωγή της εξέτασης και άρχισε να προκαλεί ανησυχία, φωνάζοντας.

Διαβάστε ακόμα:

Σεισμός: Ταρακουνήθηκε η Λακωνία (pic)

Όταν οι αστυνομικοί τον ενημέρωσαν ότι ήταν υπό σύλληψη, για το αδίκημα της άρνησης παροχής δείγματος εκπνοής για τελική εξέταση αλκοόλης, ο 48χρονος επιτέθηκε στον ένα αστυνομικό και προέβαλε αντίσταση στη νόμιμη σύλληψή του.

Τα μέλη της Αστυνομίας κατάφεραν τελικά να τον ακινητοποιήσουν και να τον θέσουν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τα υπό διερεύνηση αδικήματα.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου και η Τροχαία Πάφου διερευνούν την υπόθεση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις