Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Την έκαψαν με τσιγάρο στα γεννητικά της όργανα
ΕΛΛΑΔΑ

Την έκαψαν με τσιγάρο στα γεννητικά της όργανα

Ανατριχίλα προκαλούν τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για τα βασανιστήρια που πέρασε μια 77χρονη γυναίκα στα χέρια των ληστών της, οι οποίοι την έκαψαν στα γεννητικά της όργανα με τσιγάρο! Η ηλικιωμένη δεν άντεξε από τα βαριά τραύματα που της προκάλεσαν οι ληστές, αλλά και το ψυχολογικό σοκ και έχασε τη μάχη για […]

Ανατριχίλα προκαλούν τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για τα βασανιστήρια που πέρασε μια 77χρονη γυναίκα στα χέρια των ληστών της, οι οποίοι την έκαψαν στα γεννητικά της όργανα με τσιγάρο!

Η ηλικιωμένη δεν άντεξε από τα βαριά τραύματα που της προκάλεσαν οι ληστές, αλλά και το ψυχολογικό σοκ και έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Οι αδίστακτοι δράστες έδεσαν και φίμωσαν την ηλικιωμένη με σακούλες σούπερ μάρκετ, την έκαψαν στα γεννητικά της όργανα, έκαναν άνω κάτω το σπίτι για χρήματα και τιμαλφή κι άρπαξαν ό, τι βρήκαν.

Διαβάστε ακόμα:

Τραγικός θάνατος 13χρονης από «αδέσποτη» σφαίρα

Ο αδερφός της είχε αποκαλύψει τη συγκλονιστική λεπτομέρεια, μιλώντας στον ANT1 και την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη: «Έκαψαν την αδερφή μου με τσιγάρο στα γεννητικά της όργανα».

Διαβάστε ακόμα:

Φοιτητής άφησε σημείωμα αυτοκτονίας και εξαφανίστηκε

Η γυναίκα είχε βρεθεί κακοποιημένη και αφυδατωμένη, καθώς είχε μείνει δεμένη και φιμωμένη για 5 ημέρες στο σπίτι της στα Εξάρχεια.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και τελικά την περασμένη Παρασκευή 1η Ιουνίου, έφυγε από τη ζωή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις