Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πέταξε 10 μέτρα πάνω από τις ταράτσες των σπιτιών
ΕΛΛΑΔΑ

Πέταξε 10 μέτρα πάνω από τις ταράτσες των σπιτιών

Ταράχτηκαν οι κάτοικοι της Νέας Αλικαρνασού στο Ηράκλειο, καθώς ένα αεροπλάνο πέρασε σε απόσταση «ανάσας» από τις ταράτσες των σπιτιών τους! Συμφωνα με το ​ekriti.gr, το αεροσκάφος τύπου Antonov 12 Cargo, κατά την απογείωσή του, πέταξε λίγα μέτρα πάνω από τις ταράτσες των σπιτιών της περιοχής. Το θηριώδες αεροσκάφος απογειώθηκε, αλλά καθυστέρησε να παρει ύψος, […]

Ταράχτηκαν οι κάτοικοι της Νέας Αλικαρνασού στο Ηράκλειο, καθώς ένα αεροπλάνο πέρασε σε απόσταση «ανάσας» από τις ταράτσες των σπιτιών τους!

Συμφωνα με το ​ekriti.gr, το αεροσκάφος τύπου Antonov 12 Cargo, κατά την απογείωσή του, πέταξε λίγα μέτρα πάνω από τις ταράτσες των σπιτιών της περιοχής.

Το θηριώδες αεροσκάφος απογειώθηκε, αλλά καθυστέρησε να παρει ύψος, έτσι σύμφωνα με μαρτυρίες, πέρασε περίπου 10 μέτρα από τα σπίτια (ανάμεσα τους και ένα σχολείο).

Διαβάστε ακόμα:

«Άντε γεια» – Παρέμβαση της Λουκά στην εκπομπή του Τσουκαλά (vid)

Συνέχισε να πετά περίπου στα 200 μέτρα από τη θάλασσα και όταν στη συνέχεια βγήκαν καπνοί από τους 4 ελικοειδείς κινητήρες του, άρχισε να παίρνει το απαιτούμενο ύψος.

Το Ράδιο Κρήτη και το ekriti.gr επικοινώνησαν με τον Πύργο Ελέγχου του αεροδρομίου «Νίκος Καζαντζάκης» που επιβεβαίωσε το περιστατικό.

Αυτό που τονίστηκε όμως είναι πως η περιπετειώδης απογείωση οφείλεται στον τύπο του αεροπλάνου που είναι θορυβώδες και ρυπογόνο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις