Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Στην εντατική το 10 μηνών κοριτσάκι που δέχθηκε επίθεση από πιτ μπουλ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην εντατική το 10 μηνών κοριτσάκι που δέχθηκε επίθεση από πιτ μπουλ

Στο Παίδων Αγία Σοφία μεταφέρθηκε από το Καραμανδάνειο της Πάτρας, το κοριτσάκι. Το βρέφος φέρει σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο, μετά από δάγκωμα πιτ μπουλ. Όπως αναφέρει στο thebest.gr η διοικήτρια του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων της Πάτρας Κατερίνα Γεωργιοπούλου, το παιδί διακομίσθηκε χθες από τη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, στο Καραμανδάνειο. Στο παιδιατρικό […]

Πιτ μπουλ επιτέθηκε σε κοριτσάκι

Στο Παίδων Αγία Σοφία μεταφέρθηκε από το Καραμανδάνειο της Πάτρας, το κοριτσάκι.

Το βρέφος φέρει σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο, μετά από δάγκωμα πιτ μπουλ.

Όπως αναφέρει στο thebest.gr η διοικήτρια του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων της Πάτρας Κατερίνα Γεωργιοπούλου, το παιδί διακομίσθηκε χθες από τη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, στο Καραμανδάνειο.

Στο παιδιατρικό νοσοκομείο της Πάτρας έμεινε για λίγες ώρες. Διασωληνώθηκε και διακομίστηκε στην Αθήνα.

Όπως επισημαίνει ο κ. Ηλιάδης, στη ΜΕΘ σταθεροποίησαν τα τραύματα ώστε να σταματήσει η αιμορραγία, έγινε πλύση στομάχου καθώς το παιδί είχε καταπιεί πολύ αίμα, έγινε μετάγγιση και ό,τι άλλο χρειαζόταν. Το δάγκωμα έχει προκαλέσει βλάβες στη γνάθο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr το 10 μηνών κοριτσάκι κινδυνεύει να χάσει το ένα του μάτι.

Σε σοβαρή κατάσταση βρέφος – Δέχθηκε επίθεση από πιτ μπουλ (vid)

«Στο ΠΓΝΠ έχουμε δύο εξαιρετικούς γναθοχειρουργούς, οι οποίοι ωστόσο είναι για ενήλικες. Έχουν αντιμετωπίσει και περιπτώσεις παιδιών, αλλά μεγαλύτερης ηλικίας. Από τη στιγμή που δεν κινδύνευε η ζωή του, κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στην Αθήνα, ώστε να το αντιμετωπίσουν εξειδικευμένοι χειρουργοί για την παιδική γνάθο«, επισημαίνει ο κ. Ηλιάδης.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Παίδων ωστόσο η επέμβαση θα γίνει από γιατρούς του Αγλαΐα Κυριακού.

Η οικογένεια του βρέφους κατοικεί στην Αττική αλλά αυτές τις μέρες ήταν φιλοξενούμενη σε περιοχή της Φωκίδας. Το σκυλί ανήκει στους ίδιους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις