Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τζανακόπουλος: «Πράσινο φως» στα ομόφυλα ζευγάρια
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τζανακόπουλος: «Πράσινο φως» στα ομόφυλα ζευγάρια

Για τον πολιτικό γάμο και την τεκνοθεσία από τα ομόφυλα ζευγάρια μίλησε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Παρασκευή 1 Ιουνίου, σε Αθήνα και Πάτρα βρέθηκε με θέμα «Είναι θέμα αγάπης, όχι φύλου».  Οι νέοι της Αριστεράς, μετά την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για […]

Για τον πολιτικό γάμο και την τεκνοθεσία από τα ομόφυλα ζευγάρια μίλησε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Παρασκευή 1 Ιουνίου, σε Αθήνα και Πάτρα βρέθηκε με θέμα «Είναι θέμα αγάπης, όχι φύλου». 

Οι νέοι της Αριστεράς, μετά την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για την αναδοχή παιδιών, ζητούν την μεταρρύθμιση του Αστικού Κώδικα ώστε να μπορούν τα ομόφυλα ζευγάρια να προχωρήσουν σε πολιτικό γάμο και υιοθεσία.

Διαβάστε ακόμα:

Στο Προεδρικό Μέγαρο η Έλενη Φουρέιρα (pic)

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Νεολαία, «ο αγώνας για τις LGBTQI+ διεκδικήσεις, δίπλα στις οργανώσεις και τα άτομα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, θα συνεχιστεί με ακόμη μεγαλύτερη ένταση, με ακόμη μεγαλύτερη επιμονή, έως την άρση κάθε κοινωνικής ανισότητας».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις