Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Καμμένος σε Παυλόπουλο: «Μας δίνετε δύναμη»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος σε Παυλόπουλο: «Μας δίνετε δύναμη»

«Μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε το έργο της προάσπισης της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας» είπε ο Πάνος Καμμένος απευθυνόμενος προς τον Προκόπη Παυλόπουλο. Τρια χρόνια μετά την πρώτη επίσκεψη στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας το 2015, περίπου ένα μήνα μετά την εκλογή του στο Ανώτατο Πολιτειακό Αξίωμα, ο Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας ξαναπερνά […]

«Μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε το έργο της προάσπισης της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας» είπε ο Πάνος Καμμένος απευθυνόμενος προς τον Προκόπη Παυλόπουλο.

Τρια χρόνια μετά την πρώτη επίσκεψη στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας το 2015, περίπου ένα μήνα μετά την εκλογή του στο Ανώτατο Πολιτειακό Αξίωμα, ο Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας ξαναπερνά την πύλη του Πενταγώνου, υποδέχτηκε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Διαβάστε ακόμα:

Πέντε νέες δράσεις από τον ΕΣΠΑ 

Ο κ. Καμμένος μάλιστα εξήρε τη στάση του Προέδρου της Δημοκρατίας έναντι των Ενόπλων Δυνάμεων, επισημαίνοντας ότι: «ίσως είστε ο μόνος πρόεδρος που έχετε επισκεφθεί τις μονάδες όλων των σωμάτων. Έχετε διανυκτερεύσει σε πλοίου του Πολεμικού μας Ναυτικού την ημέρα της γιορτής της Υπερμάχου Στρατηγού».

Πρόσθεσε δε: «Γνωρίζουν όλοι, οι αξιωματικοί, οι υπαξιωματικοί, οι στρατεύσιμοι, οι εθνοφύλακες, το πολιτικό προσωπικό, ότι σκεπάζετε με την αγκαλιά σας το σύνολο των Ενόπλων Δυνάμεων. Το σύνολο όλων εκείνων των ανδρών και των γυναικών, που δίνουν την καθημερινή τους μάχη με τις δικές τους οικογένειες για την ασφάλεια όλων των Ελλήνων».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις