Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ποια ζώδια ταιριάζουν – Αισθηματικές προβλέψεις Ιουνίου 2018
PLUS

Ποια ζώδια ταιριάζουν – Αισθηματικές προβλέψεις Ιουνίου 2018

Ο Ιούνιος ήρθε και οι αισθηματικές προβλέψεις για τα ζώδια για τον τρέχοντα μήνα είναι εδώ. Ποια είναι τα ζώδια που ταιριάζουν; Σίγουρα ο μήνας, σύμφωνα με το oroskopos. gr, έχει σημαντικές ερωτικές εξελίξεις για όλα τα ζώδια. Διαβάστε ακόμα: Ποιους άντρες θέλουν οι γυναίκες – Η «μαγική» τριάδα Γεμάτοι ρομάντζα, εκπλήρωση επιθυμιών, αγάπες, χαρές και όλες […]

Ο Ιούνιος ήρθε και οι αισθηματικές προβλέψεις για τα ζώδια για τον τρέχοντα μήνα είναι εδώ.

Ποια είναι τα ζώδια που ταιριάζουν;

Σίγουρα ο μήνας, σύμφωνα με το oroskopos. gr, έχει σημαντικές ερωτικές εξελίξεις για όλα τα ζώδια.

Διαβάστε ακόμα: Ποιους άντρες θέλουν οι γυναίκες – Η «μαγική» τριάδα

Γεμάτοι ρομάντζα, εκπλήρωση επιθυμιών, αγάπες, χαρές και όλες τις ευκαιρίες στα πόδια τους θα έχουν οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και οι Ταύροι , Παρθένοι, Αιγόκεροι του 2ουδεκαημέρου.

Ερωτικά πάθη και φλογερές στιγμές στην αισθηματική τους ζωή θα ζήσουν οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου.

Εκείνοι που θα τα βροντήξουν όλα και θα επιδιώξουν την ελευθερία – ανεξαρτησία τους είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου.

Επιπλέον, αρκετές κατακτήσεις και σουξέ θα έχουν οι Λέοντες και οι Υδροχόοι, ενώ ξεκαθαρίσματα που θα απογοητεύσουν θα ζήσουν οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις