Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Καλοκαιρινή απόδραση στην πόλη
PLUS

Καλοκαιρινή απόδραση στην πόλη

Τώρα που η θερμοκρασία ανεβαίνει, όλοι ψάχνουν μικρές οάσεις δροσιάς, κοντά στο κέντρο της πόλης για να ξεφύγουν και να νιώσουν πως βρίσκονται σε διακοπές. Το απόλυτο hotspot του Αθηναϊκού καλοκαιριού, θα είναι και φέτος ο καταπράσινος, ολάνθιστος κήπος του Oozora the Garden. Με βραβείο κοινού, ως το καλύτερο Jap Asian εστιατόριο της Αθήνας για το 2018, το […]

Τώρα που η θερμοκρασία ανεβαίνει, όλοι ψάχνουν μικρές οάσεις δροσιάς, κοντά στο κέντρο της πόλης για να ξεφύγουν και να νιώσουν πως βρίσκονται σε διακοπές.

Το απόλυτο hotspot του Αθηναϊκού καλοκαιριού, θα είναι και φέτος ο καταπράσινος, ολάνθιστος κήπος του Oozora the Garden.

Με βραβείο κοινού, ως το καλύτερο Jap Asian εστιατόριο της Αθήνας για το 2018, το Oozora συνεχίζει να δημιουργεί τις τάσεις της Αθηναϊκής εστιατορικής σκηνής.

Διαβάστε ακόμα:

«Η Μουσική είναι Μία» με τον Στέφανο Κορκολή

Ο  Executive Chef, Andy Lay δημιουργεί με την ομάδα του το νέο καλοκαιρινό μενού του Oozora The Garden απογειώνοντας την γιαπωνέζικη κουζίνα!

Το μεγάλο bar του Oozora συμπρωταγωνιστεί στο εμβληματικό νεοκλασικό της οδού Δηληγιάννη 54 στο Κεφαλάρι, και παρουσιάζει τη νέα καλοκαιρινή του λίστα με signature cocktails!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις