Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Υψηλός κίνδυνος για νέα τρομοκρατική επίθεση
ΚΟΣΜΟΣ

Υψηλός κίνδυνος για νέα τρομοκρατική επίθεση

Υψηλός είναι ο κίνδυνος για νέα τρομοκρατική επίθεση στη Μεγάλη Βρετανία. Σύμφωνα με το news. sky. com, ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος της Aντιτρομοκρατικής προειδοποίησε πως είναι «ακόμη ιδιαιτέρως αυξημένος ο κίνδυνος» για τη χώρα. «Το επίπεδο κινδύνου την παρούσα χρονική στιγμή στη Μεγάλη Βρετανία είναι ακόμη υψηλό, στα επίπεδα που ήταν από το 2014», εξέφρασε. Διαβάστε ακόμα: Επίθεση Λιέγη: […]

Υψηλός είναι ο κίνδυνος για νέα τρομοκρατική επίθεση στη Μεγάλη Βρετανία.

Σύμφωνα με το news. sky. com, ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος της Aντιτρομοκρατικής προειδοποίησε πως είναι «ακόμη ιδιαιτέρως αυξημένος ο κίνδυνος» για τη χώρα.

«Το επίπεδο κινδύνου την παρούσα χρονική στιγμή στη Μεγάλη Βρετανία είναι ακόμη υψηλό, στα επίπεδα που ήταν από το 2014», εξέφρασε.

Διαβάστε ακόμα: Επίθεση Λιέγη: Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη

Για αυτό ο Dean Haydon, αξιωματούχος της υπηρεσίας εθνικού συντονισμού για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, συνέστησε στο κοινό να παραμείνει σε εγρήγορση.

«Ήταν σε κρίσιμα επίπεδα σε δύο περιπτώσεις, στις επιθέσεις στο Μάντσεστερ και το Πάρσονς Γκριν, αλλά την παρούσα στιγμή είναι υψηλό, κάτι που σημαίνει ότι είναι εξαιρετικά πιθανό να σημειωθεί κάποια επίθεση».

Θυμίζουμε πως έχει περάσει ένας χρόνος μετά την αιματηρή τρομοκρατική επίθεση στη γέφυρα του Λονδίνου.

Οι Αρχές παραμένουν σε πλήρη ετοιμότητα, διεξάγοντας σχεδόν κάθε μήνα μεγάλες αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις