Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Στο Προεδρικό Μέγαρο η Έλενη Φουρέιρα (pic)
ΚΟΣΜΟΣ

Στο Προεδρικό Μέγαρο η Έλενη Φουρέιρα (pic)

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είχε το πρωί της Δευτέρας η Έλενη Φουρέιρα. Ο Κύπριος Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης καλωσόρισε στο Προεδρικό Μέγαρο, την Ελένη Φουρέιρα, η οποία εκπροσώπησε την Κύπρο στον φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Διαβάστε ακόμα: Ένα ουίσκι με λίγο… Τραμπ! Τα απίστευτα παγάκια, για καλό σκοπό (pics) Κατά τη συνάντηση τους […]

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είχε το πρωί της Δευτέρας η Έλενη Φουρέιρα.

Ο Κύπριος Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης καλωσόρισε στο Προεδρικό Μέγαρο, την Ελένη Φουρέιρα, η οποία εκπροσώπησε την Κύπρο στον φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Διαβάστε ακόμα:

Ένα ουίσκι με λίγο… Τραμπ! Τα απίστευτα παγάκια, για καλό σκοπό (pics)

Κατά τη συνάντηση τους παρόντες ήταν μεταξύ άλλων, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου, ο συνθέτης του τραγουδιού Άλεξ Παπακωνσταντίνου, ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΡΙΚ Θανάσης Τσώκος και ο Γενικός Διευθυντής του ΡΙΚ Μιχάλης Μαραθεύτης.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνεχάρη θερμά όλους τους συντελεστές και ιδιαίτερα την Ελένη Φουρέιρα για την επιτυχία στον μουσικό διαγωνισμό.

«Προβλήθηκε η Κύπρος παγκόσμια, ήταν η σημαντικότερη συμμετοχή που είχαμε».

Με χαρά υποδέχτηκα σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο την Ελένη Φουρέιρα, τον Άλεξ Παπακωνσταντίνου και μέλη της αντιπροσωπείας…

Gepostet von Νίκος Αναστασιάδης (Nicos Anastasiades) am Montag, 4. Juni 2018

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις