Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Διέλυσαν καταυλισμούς και έδιωξαν τους μετανάστες
ΚΟΣΜΟΣ

Διέλυσαν καταυλισμούς και έδιωξαν τους μετανάστες

Περίπου χίλιοι μετανάστες απομακρύνθηκαν το πρωί της Δευτέρας από τους δύο τελευταίους μεγάλους αυτοσχέδιους καταυλισμούς στο Παρίσι. «Εννιακόσια εβδομήντα τρία πρόσωπα που είχαν δημιουργήσει πολλούς υπαίθριους καταυλισμούς στο κανάλι Σεν Μαρτέν (10ο διαμέρισμα) και στην Πορτ ντε Πουασονιέρ (18ο διαμέρισμα) οδηγήθηκαν σε δομές στέγασης». Διαβάστε ακόμα: «Ξήλωσε» τον Πρωθυπουργό της Ιορδανίας   Περίπου 15 λεωφορεία […]

Περίπου χίλιοι μετανάστες απομακρύνθηκαν το πρωί της Δευτέρας από τους δύο τελευταίους μεγάλους αυτοσχέδιους καταυλισμούς στο Παρίσι.

«Εννιακόσια εβδομήντα τρία πρόσωπα που είχαν δημιουργήσει πολλούς υπαίθριους καταυλισμούς στο κανάλι Σεν Μαρτέν (10ο διαμέρισμα) και στην Πορτ ντε Πουασονιέρ (18ο διαμέρισμα) οδηγήθηκαν σε δομές στέγασης».

Διαβάστε ακόμα:

«Ξήλωσε» τον Πρωθυπουργό της Ιορδανίας

 

Περίπου 15 λεωφορεία κινητοποιήθηκαν και δημιουργήθηκαν 1.200 θέσεις σε ένα αθλητικό κέντρο για να στεγάσουν τους μετανάστες.

Η επιχείρηση αυτή πραγματοποιείται την ώρα που επιτροπή της Γερουσίας αρχίζει να εξετάζει ένα σχέδιο νόμου του Ζεράρ Κολόμπ το οποίο αυστηροποιεί τους όρους παροχής ασύλου και μετανάστευσης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις