Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Πέντε νέες δράσεις από τον ΕΣΠΑ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πέντε νέες δράσεις από τον ΕΣΠΑ

Την έναρξη πέντε νέων δράσεων του ΕΣΠΑ 2014-2020 ανακοίνωσε ο Αλέξης Χαρίτσης. Τα πρόγραμματα θα έχουν συνολικό προϋπολογισμό 365 εκατ. ευρώ, για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, την ενεργειακή αναβάθμιση των νοσοκομείων και την στήριξη των τοπικών οικονομιών ανακοινώνει το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης. «Προχωρούμε σε στοχευμένες παρεμβάσεις που ανταποκρίνονται σε πραγματικές ανάγκες της οικονομίας και […]

Την έναρξη πέντε νέων δράσεων του ΕΣΠΑ 2014-2020 ανακοίνωσε ο Αλέξης Χαρίτσης.

Τα πρόγραμματα θα έχουν συνολικό προϋπολογισμό 365 εκατ. ευρώ, για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, την ενεργειακή αναβάθμιση των νοσοκομείων και την στήριξη των τοπικών οικονομιών ανακοινώνει το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης.

«Προχωρούμε σε στοχευμένες παρεμβάσεις που ανταποκρίνονται σε πραγματικές ανάγκες της οικονομίας και των τοπικών κοινωνιών, κάνοντας πράξη την δέσμευσή μας για δίκαιη και βιώσιμη ανάπτυξη» δήλωσε ανακοινώνοντας τα νέα προγράμματα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης.

Διαβάστε ακόμα:

Κοινωνικός Τουρισμός 2018: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

«Τα νέα προγράμματα υλοποιούνται στο πλαίσιο της στρατηγικής μας για την αναβάθμιση βασικών υποδομών, τη στήριξη των τοπικών οικονομιών και την ουσιαστική ενίσχυση της παραγωγικής δραστηριότητας. Θα ακολουθήσουν ανάλογες πρωτοβουλίες το επόμενο διάστημα».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις