Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αποχώρηση με αιχμές από το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ (pic)
ΕΛΛΑΔΑ

Αποχώρηση με αιχμές από το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ (pic)

Αποχωρεί με αιχμές ο γνωστός δημοσιογράφος από το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ. Ο ίδιος είναι εκείνος που το ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό και επίσημο λογαριασμό του στο Facebook. Ο λόγος για τον Γιάννη Δάρρα. Με ένα το μήνυμά του στα social media ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Γιάννης Δάρρας, ζήτησε την απαλλαγή του και ευχαρίστησε […]

Αποχωρεί με αιχμές ο γνωστός δημοσιογράφος από το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.

Ο ίδιος είναι εκείνος που το ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό και επίσημο λογαριασμό του στο Facebook. Ο λόγος για τον Γιάννη Δάρρα.

Με ένα το μήνυμά του στα social media ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Γιάννης Δάρρας, ζήτησε την απαλλαγή του και ευχαρίστησε τον κόσμο που είδαν κάτι ξεχωριστό και φρέσκο.

Διαβάστε ακόμα: Η αποκάλυψη δημοσιογράφου για τον καρκίνο: «Ξέρω ότι θα χάσω»

«Από σήμερα δεν θα είμαι πλέον στη παρουσίαση του δελτίου της ΕΡΤ2 στις 23:00. Ζήτησα να με απαλλάξουν. Έχω ενημερώσει, στο ανώτερο δυνατό επίπεδο, για τους λόγους. Επιλέγω την επαγγελματική μου αξιοπρέπεια και την άσκηση της δημοσιογραφίας όπως την έμαθα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Και συνεχίζει: «Ευχαριστώ για τη συνεργασία την μεγάλη πλειονότητα των συναδέλφων και τους φίλους τηλεθεατές που είδαν κάτι ξεχωριστό και φρέσκο σε αυτή την προσπάθεια. Θα συνεχίσω να υπηρετώ τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση με πίστη στην αποστολή της για πολυφωνική και έντιμη ενημέρωση».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις