Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Άγνωστοι κακοποίησαν, χτύπησαν και λήστεψαν τουρίστρια
ΕΛΛΑΔΑ

Άγνωστοι κακοποίησαν, χτύπησαν και λήστεψαν τουρίστρια

Τον απόλυτο τρόμο καταγγέλλει ότι έζησε μία 27χρονη τουρίστρια, η οποία κατήγγειλε πως δύο άνδρες την κακοποίησαν σεξουαλικά, την χτύπησαν και τη λήστεψαν. Η 27χρονη Πολωνή πήγε η ίδια στο κτίριο της Αστυνομίας στην Κω και κατήγγειλε το περιστατικό, το οποίο όπως αναφέρει έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης. Διαβάστε ακόμα: «Χειρόφρενο» Νέες στάσεις εργασίας και […]

Τον απόλυτο τρόμο καταγγέλλει ότι έζησε μία 27χρονη τουρίστρια, η οποία κατήγγειλε πως δύο άνδρες την κακοποίησαν σεξουαλικά, την χτύπησαν και τη λήστεψαν.

Η 27χρονη Πολωνή πήγε η ίδια στο κτίριο της Αστυνομίας στην Κω και κατήγγειλε το περιστατικό, το οποίο όπως αναφέρει έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης.

Διαβάστε ακόμα:

«Χειρόφρενο» Νέες στάσεις εργασίας και 24ωρη απεργία

Ενώ βρισκόταν σε μια παραλία του νησιού, την πλησίασαν οι δύο άγνωστοι και ο ένας άρχισε να την χαϊδεύει με τολμηρές χειρονομίες κάνοντάς της ταυτόχρονα άσεμνες προτάσεις.

Όπως υποστήριξε, όταν αντέδρασε, οι άγνωστοι την ακινητοποίησαν με τη χρήση βίας, της άρπαξαν από την τσάντα της 250 ευρώ και διάφορα προσωπικά αντικείμενα και εξαφανίστηκαν.

Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ ήδη σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων για προσβολή της γενετήσιας ελευθερίας και ληστεία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις