Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ενοχλημένος ο Πασκουάλ: “Δεν είναι σοβαρά αυτά”
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ενοχλημένος ο Πασκουάλ: “Δεν είναι σοβαρά αυτά”

Ο Τσάβι Πασκουάλ εμφανίστηκε ενοχλημένος με τη “γραμμή” του Ολυμπιακού για τη διαιτησία στους τελικούς, αλλά εξήγησε ότι η ήττα του Παναθηναϊκού οφείλεται στην άσχημη εικόνα της δικής του ομάδας. «Στην αρχή μιλούσαν για διαιτητές της EuroLeague, στη συνέχεια είχαν παράπονα ενώ βρίσκονταν μπροστά στο σκορ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ισπανός προπονητής του Τριφυλλιού. Οι δηλώσεις […]

Ο Τσάβι Πασκουάλ εμφανίστηκε ενοχλημένος με τη “γραμμή” του Ολυμπιακού για τη διαιτησία στους τελικούς, αλλά εξήγησε ότι η ήττα του Παναθηναϊκού οφείλεται στην άσχημη εικόνα της δικής του ομάδας.

«Στην αρχή μιλούσαν για διαιτητές της EuroLeague, στη συνέχεια είχαν παράπονα ενώ βρίσκονταν μπροστά στο σκορ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ισπανός προπονητής του Τριφυλλιού.

Οι δηλώσεις του Πασκουάλ

«Ήταν ένα ματς με δύο πρόσωπα για εμάς, στην αρχή κάναμε αυτά που έπρεπε να κάνουμε. Στη συνέχεια η εικόνα μας ήταν φρικτή. Δεν είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, δεν είχαμε σουτ με καλές προϋποθέσεις.

Ο Ολυμπιακός «έσπασε» τον Παναθηναϊκό

Όταν γυρίσαμε από το ημίχρονο, ήμασταν καλύτεροι στην άμυνα, κάναμε όμως λάθη, το ένα μετά το άλλο στην επίθεση. Στην τελευταία περίοδο αρχίσαμε να παίζουμε άσχημα και στην άμυνα και τελικά χάσαμε ένα ματς που δεν αξίζαμε να κερδίσουμε. Χάσαμε το παιχνίδι, από το δεύτερο δεκάλεπτο κι έπειτα χάσαμε τον έλεγχο. Απόψε πολλοί έκαναν άσχημη εμφάνιση.

Έτσι είναι τα playoffs, το σκορ είναι απλά 1-0, θα προετοιμαστούμε για το επόμενο ματς. Απόψε δεν ήμασταν πιστοί στο πλάνο μας, δεν είχαμε τον έλεγχο, δεν κάναμε αυτά που έπρεπε να κάνουμε. Όταν υπάρχει μια συγκεκριμένη γραμμή όσον αφορά την διαιτησία, τα πράγματα εξακολουθούν να είναι σε μία πορεία και δεν τρέχει τίποτα. Δεν είναι σοβαρό αυτό που συμβαίνει.

Οργή στον Ολυμπιακό – «Ντροπή η διαιτησία»

Στην αρχή μιλούσαν για διαιτητές της EuroLeague, στη συνέχεια είχαν παράπονα ενώ βρίσκονταν μπροστά στο σκορ. Δεν είναι σοβαρά αυτά τα πράγματα. Γενικώς, φέτος σκοράρουμε πολύ στην αντεπίθεση, απόψε βάλαμε λίγους πόντους. Από ένα σημείο κι έπειτα χάσαμε τον έλεγχο. Οι παίκτες δεν είχαν ηρεμία για να διαβάσουν τις φάσεις. Ο Ολυμπιακός πέρασε μπροστά, έπαιξε με αυτοπεποίθηση και εμείς έπρεπε να τον κυνηγήσουμε.

Αν ο κόσμος έφυγε απόψε πριν τελειώσει το ματς, είναι δικό μας το σφάλμα. Κάναμε το χειρότερό μας παιχνίδι στα δύο χρόνια που βρίσκομαι εδώ. Εγώ είμαι ο υπεύθυνος, πολλοί παίκτες έπαιξαν απόψε κάτω από τις δυνατότητές τους.

Ο Ολυμπιακός ήταν πιο ήρεμος, ήξερε τι ήθελε στο παιχνίδι, έτρεξε στον αιφνιδιασμό, ήταν πολύ καλύτερός μας. Χάνουμε 1-0, υπάρχει πολύ μέλλον μπροστά».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις