Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τζανακόπουλος για Σκοπιανό: «Περιμένουμε από τον κ. Ζάεφ»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τζανακόπουλος για Σκοπιανό: «Περιμένουμε από τον κ. Ζάεφ»

Τις εξελίξεις στο Σκοπιανό και στην ονομασία της γείτονος χώρας σχολίασε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος. «Η ελληνική κυβέρνηση περιμένει από τον κ. Ζάεφ να κάνει το αποφασιστικό βήμα για να καταλήξουμε σε μια συμφωνία, η μπάλα βρίσκεται στο δικό τους τερέν», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό KONTRA Channel, ο κος […]

Τις εξελίξεις στο Σκοπιανό και στην ονομασία της γείτονος χώρας σχολίασε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

«Η ελληνική κυβέρνηση περιμένει από τον κ. Ζάεφ να κάνει το αποφασιστικό βήμα για να καταλήξουμε σε μια συμφωνία, η μπάλα βρίσκεται στο δικό τους τερέν», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό KONTRA Channel, ο κος Τζανακόπουλος τόνισε ότι δεν μπορεί να προεξοφλήσει τον χρόνο επικοινωνίας των πρωθυπουργών της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα, και της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ.

Διαβάστε ακόμα: Κικίλιας: «Όχι» λύση στο Σκοπιανό με οικονομικά ανταλλάγματα (vid)

Μάλιστα, επανέλαβε πως «δεν έχει συμφωνηθεί τίποτε μέχρι να συμφωνηθούν όλα». Για τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά ανέφερε ότι βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία με τον πρωθυπουργό και πως έχει καταβάλει επίπονες προσπάθειες.

Τέλος, ο υπουργός Επικρατείας κάλεσε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη να πάρει καθαρή θέση σχετικά με το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ, αποδίδοντας τη στάση του στο γεγονός ότι επιχειρεί να βγει από το δικό του αδιέξοδο, αλλάζοντας τρεις ή τέσσερις φορές θέση τους τελευταίους πέντε μήνες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις