Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Βίτσας για μέτρα: Οι “μεσαίοι” μπορεί να έχουν κάποια χασούρα (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βίτσας για μέτρα: Οι “μεσαίοι” μπορεί να έχουν κάποια χασούρα (vid)

Για τα νέα σκληρά μέτρα που φέρνει η κυβέρνηση μίλησε ο Δημήτρης Βίτσας στον Γιώργο Αυτιά. Όπως είπε, «χασούρα» θα έχουν όσοι είναι στη μεσαία τάξη. «Αυτά που ψηφίσαμε έχουν λογική ότι τα ισοδύναμα και τα μέτρα παίρνονται την ίδια στιγμή, οπότε το δημοσιονομικό αποτέλεσμα είναι μηδέν. Αυτό δεν σημαίνει ότι για τον καθένα θα […]

Ο Βίτσας μιλά για τα νέα μέτρα

Για τα νέα σκληρά μέτρα που φέρνει η κυβέρνηση μίλησε ο Δημήτρης Βίτσας στον Γιώργο Αυτιά. Όπως είπε, «χασούρα» θα έχουν όσοι είναι στη μεσαία τάξη.

«Αυτά που ψηφίσαμε έχουν λογική ότι τα ισοδύναμα και τα μέτρα παίρνονται την ίδια στιγμή, οπότε το δημοσιονομικό αποτέλεσμα είναι μηδέν. Αυτό δεν σημαίνει ότι για τον καθένα θα είναι μηδέν», είπε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής στον ΣΚΑΪ.

Κικίλιας: «Όχι» λύση στο Σκοπιανό με οικονομικά ανταλλάγματα (vid)

«Για αυτούς που είναι πιο χαμηλά, μπορεί να υπάρχει και κάποιο κέρδος, γι’ αυτούς που είναι σε μια μεσαία κατάσταση, όπως εγώ, μπορεί να υπάρχει και κάποια χασούρα», συμπλήρωσε.

Ακόμη, δήλωσε ότι το ΔΝΤ θα μείνει στο ελληνικό πρόγραμμα ως σύμβουλος και όχι ως χρηματοδότης και επέμεινε ότι η Ελλάδα δεν χρειάζεται πιστοληπτική γραμμή στήριξης λόγω της ιταλικής κρίσης.

Μπαλάφας για μεταναστευτικό: «Αποθέωση του απρόβλεπτου»

«Στην πλάτη της προσπάθειας ότι βγαίνουμε από τη μνημονική περίοδο λέει ότι θα μειώσει φόρους ο Μητσοτάκης», δήλωσε ακόμη και υπογράμμισε ότι το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα θα είναι ο τελευταίος μνημονικός νόμος.

Αναφορικά με το ονοματολογικό, ο κ. Βίτσας είπε πως η συμφωνία θα είναι έναντι όλων και δεν θα υπάρχουν αλυτρωτικές αναφορές στο σύνταγμα της ΠΓΔΜ.

Βούτσης: Πρόβλημα η κατάσταση σε Ιταλία και Τουρκία

«Θέλουμε να λυθεί με τιμιότητα το Σκοπιανό. Είναι δύσκολη απόφαση, δεν είναι εύκολη απόφαση», κατέληξε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις