Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τι τρέχει με τον Τζόνι Ντεπ;
LIFESTYLE

Τι τρέχει με τον Τζόνι Ντεπ;

Ανησυχία προκαλούν στους θαυμαστές και όχι μόνο, οι φωτογραφίες του Τζόνι Ντεπ. Ο 54χρονος ηθοποιός, πόζαρε χαμογελαστός για δύο φωτογραφίες με θαυμάστριές του λίγο πριν την συναυλία του με την μπάντα του, The Hollywood Vampires, στη Ρωσία. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στο ξενοδοχείο Four Seasons στην Αγία Πετρούπολη. Οι κοπέλες ανέβασαν τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο, με […]

Ανησυχία προκαλούν στους θαυμαστές και όχι μόνο, οι φωτογραφίες του Τζόνι Ντεπ.

Ο 54χρονος ηθοποιός, πόζαρε χαμογελαστός για δύο φωτογραφίες με θαυμάστριές του λίγο πριν την συναυλία του με την μπάντα του, The Hollywood Vampires, στη Ρωσία.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στο ξενοδοχείο Four Seasons στην Αγία Πετρούπολη.

Οι κοπέλες ανέβασαν τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο, με τα περισσότερα σχόλια να αναφέρουν ότι κάτι δεν πάει καλά με τον ηθοποιό.

«Νομίζω ότι ο ήρωάς μου είναι άρρωστος» έγραψε κάποιος στο Facebook.

Η κατάντια του Τζόνι Ντεπ: «Λιώμα» στην πρεμιέρα του Orient Express (vid)

Νικόλ Κίντμαν – Τομ Κρουζ: Η τραγική αποκάλυψη για τον γάμο τους

«Δείχνει πολύ αδύνατος» πρόσθεσε ένας. Άλλοι δεν φάνηκαν καν να αναγνωρίζουν τον πρωταγωνιστή των «Πειρατών της Καραϊβικής».

«Διάολε, είναι αυτός ο Τζόνι Ντεπ;» παρατήρησε ένας χρήστης του Twitter.

Ωστόσο η φωτογραφία που προκάλεσε περισσότερη ανησυχία με ορισμένους μα τον χαρακτηρίζουν «άρρωστο» και «αδύναμο» ήταν αυτή που τραβήχτηκε νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα.

 

Ο Ντεπ, που είναι γνωστό πως αντιμετωπίζει πρόβλημα με το αλκοόλ, ποζάρει σε ένα μουσείο.

Το κρατικό μουσείο Μαγιακόφσκι, που τιμά τον ποιητή Βλαντιμίρ Μαγιακόφσκι, ενθουσιάστηκε με την επίσκεψη του Αμερικανού ηθοποιού και ανέβασε φωτογραφίες του στο facebook ενώ μοιράστηκε και το σημείωμα που άφησε στο βιβλίο των επισκεπτών.

«Έχω ενθουσιαστεί με την φιλοξενία σας και την εγγύτητα στην μεγαλοφυΐα του Μαγιακόφσκι. Με σεβασμό, Τζόνι Ντεπ» έγραφε το σημείωμα του.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις