Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ο Ντουτέρτε “διαολόστειλε” ειδικό εισηγητή του ΟΗΕ
ΚΟΣΜΟΣ

Ο Ντουτέρτε “διαολόστειλε” ειδικό εισηγητή του ΟΗΕ

Ο Ροντρίγκο Ντουτέρτε μας έχει συνηθίσει σε «ιδιαίτερες» συμπεριφορές. Αυτή τη φορά… διαολόστειλε ειδικό εισηγητή του ΟΗΕ, επειδή δήλωσε ότι απειλείται η ανεξαρτησία της δικαιοσύνης στις Φιλιππίνες. «Πείτε του να μην παρεμβαίνει στις υποθέσεις της χώρας μου. Μπορεί να πάει στον διάολο», δήλωσε ο πρόεδρος των Φιλιππίνων, αναφερόμενος στον Ντιέγκο Γκαρσία Σαγιάν. Ντουτέρτε: Πετάξτε τους […]

Ο Ροντρίγκο Ντουτέρτε μας έχει συνηθίσει σε «ιδιαίτερες» συμπεριφορές.

Αυτή τη φορά… διαολόστειλε ειδικό εισηγητή του ΟΗΕ, επειδή δήλωσε ότι απειλείται η ανεξαρτησία της δικαιοσύνης στις Φιλιππίνες.

«Πείτε του να μην παρεμβαίνει στις υποθέσεις της χώρας μου. Μπορεί να πάει στον διάολο», δήλωσε ο πρόεδρος των Φιλιππίνων, αναφερόμενος στον Ντιέγκο Γκαρσία Σαγιάν.

Ντουτέρτε: Πετάξτε τους ειδικούς του ΟΗΕ στους κροκόδειλους

Τον προηγούμενο μήνα το Ανώτατο Δικαστήριο των Φιλιππίνων ψήφισε υπέρ της απομάκρυνσης της δικαστού Μαρία Λούρδες Σερένο, την οποία ο Ντουτέρτε έχει χαρακτηρίσει «εχθρό» επειδή έχει καταψηφίσει αμφιλεγόμενες προτάσεις της κυβέρνησης, με τη δικαιολογία ότι υπήρξαν παραβιάσεις στον τρόπο διορισμού της.

Ντουτέρτε: Να πυροβολείτε τις αντάρτισσες στο αιδοίο

Την Παρασκευή ο ειδικός εισηγητής του ΟΗΕ, Ντιέγκο Γκαρσία Σαγιάν, δήλωσε ότι η αποπομπή της Σερένο στέλνει ανησυχητικό μήνυμα στους άλλους δικαστές του Ανώτατου Δικαστηρίου και στα μέλη της δικαστικής εξουσίας.

Το 2017 ο πρόεδρος των Φιλιππίνων είχε καταφερθεί εναντίον της Ανιές Καλαμάρ, την οποία είχε προσβάλει και είχε απειλήσει να χαστουκίσει.

Ο λόγος που ο Ροντρίγκο Ντουτέρτε μασάει συνέχεια τσίχλα

Συνεχίζει ο Ντουτέρτε την επίθεση στην ΕΕ: «Θα σας χαστουκίσω»

Ντουτέρτε: «Δεν θα υποδείξουν τα καθίκια της Ευρωπαϊκής Ένωσης τι θα κάνω στη χώρα μου» (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις