Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Φρίκη: Του έβαλαν φωτιά για να τον ληστέψουν!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φρίκη: Του έβαλαν φωτιά για να τον ληστέψουν!

Πέρα και από τα όρια της κτηνωδίας – Του έβαλαν φωτιά για να τον ληστέψουν Του Πέτρου Καρσιώτη Κουκουλοφόροι, που εισέβαλαν σε ταπητοκαθαριστήριο των Αγίων Αναργύρων «έλουσαν» με εύφλεκτο υγρό και έβαλαν φωτιά σε έναν 60χρονο, τον οποίο θεώρησαν ιδιοκτήτη του καταστήματος. Οι φλόγες έκαιγαν το παντελόνι Ενώ οι φλόγες τύλιξαν το παντελόνι του άτυχου […]

Πέρα και από τα όρια της κτηνωδίας – Του έβαλαν φωτιά για να τον ληστέψουν

Του Πέτρου Καρσιώτη

Κουκουλοφόροι, που εισέβαλαν σε ταπητοκαθαριστήριο των Αγίων Αναργύρων «έλουσαν» με εύφλεκτο υγρό και έβαλαν φωτιά σε έναν 60χρονο, τον οποίο θεώρησαν ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Οι φλόγες έκαιγαν το παντελόνι

Ενώ οι φλόγες τύλιξαν το παντελόνι του άτυχου 60χρονου που ζούσε κατάσταση φρίκης, οι απάνθρωποι ληστές προχώρησαν στο εσωτερικό του καταστήματος και άρπαξαν από την ταμειακή μηχανή ποσό κοντά στις 4.000 ευρώ.

Ο 60χρονος φίλος του ιδιοκτήτη του καταστήματος με έγκαυμα στο πόδι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Κατάθεση για λήψη στοιχείων

Εκεί τον επισκέφθηκαν αστυνομικοί της ασφάλειας προκειμένου να πάρουν κατάθεση και χαρακτηριστικά των σκληρών ληστών που προχώρησαν σ αυτή την ανατριχιαστική ενέργεια.

«Χτύπησε» ξανά η συμμορία των οκτώ – Με κλεμμένο όχημα

Ώρα 11 το πρωί στους Αγίους Αναργύρους

Τα απίστευτο περιστατικό ξετυλίχθηκε το πρωί του Σαββάτου σε ταπιτοκαθαριστήριο της οδού Κένεντι 10, στους αγίους Αναργύρους.

Τους είπε ότι δεν έχει σχέση με το κατάστημα

Οι κυνικοί ληστές αρχικά χτύπησαν στο πρόσωπο και στη συνέχεια περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό και του έβαλαν φωτιά επειδή ο άνθρωπος τους έλεγε ότι δεν είχε ο ίδιος σχέση με το κατάστημα και δεν είχε ιδέα που είχε τοποθετήσει ο ιδιοκτήτης τα χρήματα.

Η «πυρπόληση» 80χρονου το 2013 στα Εξαμίλια

Ενώ η έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό των βάρβαρων ληστών η ανατριχιαστική υπόθεση φέρνει στο νου ανάλογο και ακόμη πιο βαρύ περιστατικό που καταγράφηκε το 2013 στα Εξαμίλια με θύμα έναν 80χρονο ο οποίος έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι του.

Τον χτύπησαν για να αποκαλύψει πού είχε τα χρήματα

Νύχτα της 12ης Απριλίου 2013, τρεις αδίστακτοι κουκουλοφόροι, ώρα 2 το πρωί,  εισέβαλαν στο σπίτι του 80χρονου στα Εξαμίλια και τον χτύπησαν, προκειμένου να τους αποκαλύψει που έχει χρήματα.

Ο ηλικιωμένος τους έλεγε πως δεν έχει λεφτά, δεν τον πίστεψαν όμως και τότε άρχισε το μεγαλύτερο μαρτύριο για τον άτυχο άντρα.

Έριξαν οινόπνευμα και λάδι στα πόδια

Οι δράστες τον βασάνισαν, αφού του έριξαν οινόπνευμα και λάδι στα πόδια και του έβαλαν φωτιά.

Ο 80χρονος αναγκάστηκε να τους υποδείξει που είχε χρήματα και οι ληστές πήραν 600 ευρώ κι εξαφανίστηκαν.

Ο ηλικιωμένος από τη φωτιά  υπέστη  εγκαύματα και νοσηλεύτηκε αρχικά  στο νοσοκομείο Κορίνθου, ενώ στη συνέχεια σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις