Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Νέες δηλώσεις Ζάεφ για το ονοματολογικό
ΚΟΣΜΟΣ

Νέες δηλώσεις Ζάεφ για το ονοματολογικό

Για τις διαπραγματεύσεις σχετικά με το Σκοπιανό μίλησε ο Ζόραν Ζάεφ σήμερα, κατά την επίσκεψή του σε έργα σε αυτοκινητόδρομο. Όπως είπε ο Σκοπιανός πρωθυπουργός, δεν έχει συνομιλήσει ακόμη τηλεφωνικά με τον Αλέξη Τσίπρα, για την τελική συμφωνία στο ονοματολογικό. Σκοπιανό: Ναυάγιο ή διπλωματικό παιχνίδι; «Είναι σε εξέλιξη συζητήσεις μεταξύ των ομάδων εργασίας, για τις […]

Ο Ζάεφ μιλά για το Σκοπιανό

Για τις διαπραγματεύσεις σχετικά με το Σκοπιανό μίλησε ο Ζόραν Ζάεφ σήμερα, κατά την επίσκεψή του σε έργα σε αυτοκινητόδρομο.

Όπως είπε ο Σκοπιανός πρωθυπουργός, δεν έχει συνομιλήσει ακόμη τηλεφωνικά με τον Αλέξη Τσίπρα, για την τελική συμφωνία στο ονοματολογικό.

Σκοπιανό: Ναυάγιο ή διπλωματικό παιχνίδι;

«Είναι σε εξέλιξη συζητήσεις μεταξύ των ομάδων εργασίας, για τις τεχνικές λεπτομέρειες», συμπλήρωσε ο Ζάεφ, αναφερόμενος στο Σκοπιανό, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της ΠΓΔΜ.

Χθες, πηγές του Μαξίμου ανέφεραν πως τα Σκόπια ήθελαν νέα συνάντηση μεταξύ υπουργών Εξωτερικών, ή νέα σύσκεψη των τεχνικών κλιμακίων.

Κουμουτσάκος: Ο Τσίπρας δεν μπορεί να πείσει ούτε τον Καμμένο για το Σκοπιανό

Παρόλα αυτά, ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκες αρνητικός.

«Η συζήτηση έκλεισε την προηγούμενη Κυριακή. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να συζητήσουμε», είναι η πάγια πλέον θέση της ελληνικής πλευράς, όπως αναφέρουν οι κυβερνητικές πηγές.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις