Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Η συμμορία των “8” πίσω από το νέο χτύπημα στο Περιστέρι
ΕΛΛΑΔΑ

Η συμμορία των “8” πίσω από το νέο χτύπημα στο Περιστέρι

Του Πέτρου Καρσιώτη Η «συμμορία των οκτώ», που όλα δείχνουν ότι εξελίσσεται με την δράση της σε σημαντικό πρόβλημα για την Αστυνομία και ιδιαίτερα για ιδιοκτήτες κοσμηματοπωλείων, όλα δείχνουν ότι βρίσκεται πίσω και από το τελευταίο χτύπημα στο Περιστέρι. Συγκεκριμένα οι οκτώ κακοποιοί επιχείρησαν ξημερώματα Παρασκευής, να εισβάλουν σε κοσμηματοπωλείο στη διασταύρωση των οδών Εθνικής […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Η «συμμορία των οκτώ», που όλα δείχνουν ότι εξελίσσεται με την δράση της σε σημαντικό πρόβλημα για την Αστυνομία και ιδιαίτερα για ιδιοκτήτες κοσμηματοπωλείων, όλα δείχνουν ότι βρίσκεται πίσω και από το τελευταίο χτύπημα στο Περιστέρι.

Συγκεκριμένα οι οκτώ κακοποιοί επιχείρησαν ξημερώματα Παρασκευής, να εισβάλουν σε κοσμηματοπωλείο στη διασταύρωση των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Σεβαστείας.

Επιχείρησαν να παραβιάσουν την κεντρική πόρτα

Η συμμορία των θρασύτατων εισβολέων έφθασε στο σημείο, όπου βρίσκεται το κατάστημα και με αστραπιαίες κινήσεις, από πριν αποφασισμένες επιχείρησαν  να παραβιάσουν την κεντρική θύρα του κοσμηματοπωλείου σπάζοντας με αντικείμενα που κρατούσαν, ρολά και βιτρίνα.

Δεν μπόρεσαν κι έσπευσαν να εξαφανιστούν

Δεν μπόρεσαν να πετύχουν αυτό που είχαν σχεδιάσει, ο συναγερμός τέθηκε σε λειτουργία και οι οκτώ κακοποιοί έσπευσαν να εξαφανιστούν μέσα στη νύχτα.

Όλα τα στοιχεία της Αστυνομίας δείχνουν ότι πρόκειται για τη συμμορία των κακοποιών που εξαπέλυσε ξημερώματα της Τρίτης την εισβολή με κινηματογραφικό τρόπο σε κοσμηματοπωλείο των Νέων Λιοσίων.

Διαβάστε ακόμη:

Ιδιοκτήτης μπαρ συνελήφθη για τον τραυματισμό ανηλίκου από σφαίρα

Με δύο οχήματα είχαν φτάσει στο κοσμηματοπωλείο

Οι δράστες είχαν φθάσει τη νύχτα εκείνη στο κοσμηματοπωλείο-στόχο με ένα φορτηγάκι και ένα ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητο και τα δύο κλεμμένα.

Με το φορτηγό εισέβαλαν στο κατάστημα σπάζοντας πόρτα, ρολά  και βιτρίνες και οι κουκουλοφόροι άρπαξαν από τις προθήκες  κοσμήματα και ρολόγια σημαντικής αξίας.

Επιβιβάστηκαν στο δεύτερο όχημα και έφυγαν

Στη συνέχεια και αφού είχαν ρίξει τα κλοπιμαία σε σάκους, έτρεξαν, επιβιβάστηκαν στο δεύτερο όχημα κάποιοι απ αυτούς  και εξαφανίστηκαν.

Με κάποιο άλλο μέσο διαφυγής εικάζεται ότι διέφυγαν οι υπόλοιποι.

Συναγερμός στην αστυνομία

Η Αστυνομία, έχει σημάνει συναγερμό στις τάξεις της για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των μελών της οκταμελούς συμμορίας που όπως όλα δείχνουν δεν θα σταματήσει παρόμοιου τύπου εισβολές σε κοσμηματοπωλεία.

Δίκτυο κλεπταποδόχων αγοράζει τα κλοπιμαία

Βέβαιο είναι ότι τα αρχηγικά μέλη της συμμορίας έχουν βρει δίκτυο κλεπταποδόχων στους οποίους πουλάνε τα ακριβά κλοπιμαία βγάζοντας σημαντικά ποσά σε βάρος των ιδιοκτητών των καταστημάτων που αντιμετωπίζουν αμέτρητα προβλήματα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις