Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ολυμπιακός: Καταγγελία σε FIFA & UEFA
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός: Καταγγελία σε FIFA & UEFA

Σε ακόμα μία κίνηση διαμαρτυρίας στις FIFA κι UEFA προχώρησε ο Ολυμπιακός. Οι “ερυθρόλευκοι” έστειλαν επιστολή στις διεθνείς ομοσπονδίες, μέσω της οποίας καταγγέλλουν συνεχή εύνοια των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Νέα επιστολή έστειλε ο Ολυμπιακός στις διεθνείς ομοσπονδίες. Οι «ερυθρόλευκοι» διαμαρτύρονται στις FIFA κι UEFA για τα όσα κατά τη γνώμη τους συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. […]

Σε ακόμα μία κίνηση διαμαρτυρίας στις FIFA κι UEFA προχώρησε ο Ολυμπιακός.

Οι “ερυθρόλευκοι” έστειλαν επιστολή στις διεθνείς ομοσπονδίες, μέσω της οποίας καταγγέλλουν συνεχή εύνοια των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Νέα επιστολή έστειλε ο Ολυμπιακός στις διεθνείς ομοσπονδίες. Οι «ερυθρόλευκοι» διαμαρτύρονται στις FIFA κι UEFA για τα όσα κατά τη γνώμη τους συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι Πειραιώτες τονίζουν ότι υπάρχει συνεχή εύνοια των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

«Έφυγε» από τη ζωή ο Κώστας Πολυχρονίου

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού υποστηρίζουν ότι οι δύο ομάδες έμειναν ατιμώρητες για τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, επισημαίνουν ότι οι δύο «Δικέφαλοι» πήραν σφυρίγματα φέτος, ενώ οι ίδιοι αδικήθηκαν, ζητώντας την απομάκρυνση ορισμένων διαιτητών και τον ορισμό ξένων στα κρίσιμα παιχνίδια.

Τέλος, οι «ερυθρόλευκοι» αναφέρονται και στις αποφάσεις των πειθαρχικών οργάνων, τονίζοντας συγκεκριμένες περιπτώσεις με εμπλεκόμενους την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ και κάνοντας λόγο για ευθεία πολιτική παρέμβαση στις αποφάσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις