Μουντιάλ 2018: Εντυπωσιακή η Γαλλία, πιο έτοιμη από ποτέ (vid)

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μουντιάλ 2018: Εντυπωσιακή η Γαλλία, πιο έτοιμη από ποτέ (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Λίγο πριν την έναρξη του Μουντιάλ 2018 η Γαλλία έδειξε τα «δόντια» της. Η Γαλλία ήταν εντυπωσιακή στο φιλικό με την Ιταλία, στέλνοντας μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση ενόψει του Μουντιάλ της Ρωσίας. Οι «τρικολόρ» επικράτησαν των Ιταλών με 3-1, χάρη σε γκολ των Ουμτιτί, Γκριεζμάν και Ντεμπελέ, ενώ είχαν και δύο δοκάρια με τους Καντέ […]

02.06.2018 | 10:31

Λίγο πριν την έναρξη του Μουντιάλ 2018 η Γαλλία έδειξε τα «δόντια» της.

Η Γαλλία ήταν εντυπωσιακή στο φιλικό με την Ιταλία, στέλνοντας μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση ενόψει του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Οι «τρικολόρ» επικράτησαν των Ιταλών με 3-1, χάρη σε γκολ των Ουμτιτί, Γκριεζμάν και Ντεμπελέ, ενώ είχαν και δύο δοκάρια με τους Καντέ και Ντεμπελέ. Για την Ιταλία είχε μειώσει προσωρινά σε 2-1 ο Μπονούτσι.

Η πρόβα τζενεράλε της Γαλλίας θα γίνει κόντρα στις ΗΠΑ (9/6), ενώ οι Ιταλοί θα αντιμετωπίσουν σε νέο φιλικό (4/6) την Ολλανδία.

Απάντηση ΕΟΚ σε Βασιλειάδη για τους ορισμούς των διαιτητών

Οι συνθέσεις των ομάδων

Γαλλία: Λιορίς, Ερναντέζ (62′ Μεντί), Παβάρντ, Ραμί, Ουμτιτί, Καντέ, Πογκμπά, Τολισό (77′ Ματουιντί), Ντεμπελέ (71′ Λεμάρ), Γκριεζμάν (77′ Ζιρού), Εμπαπέ.

Ιταλία: Σιρίγου, Μπονούτσι, Καλντάρα, Ντ’ Αμπρόσιο (74′ Φλορέντσι), Ντε Σίλιο, Ζορζίνιο (78′ Μποναβεντούρα), Πελεγκρίνι (65′ Κριστάντε), Μαντραγκόρα, Μπεράρντι (74′ Ινσίνιε), Μπαλοτέλι, Κιέζα

Τα γκολ του αγώνα

 

Exit mobile version