Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Μουντιάλ 2018: Εντυπωσιακή η Γαλλία, πιο έτοιμη από ποτέ (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μουντιάλ 2018: Εντυπωσιακή η Γαλλία, πιο έτοιμη από ποτέ (vid)

Λίγο πριν την έναρξη του Μουντιάλ 2018 η Γαλλία έδειξε τα «δόντια» της. Η Γαλλία ήταν εντυπωσιακή στο φιλικό με την Ιταλία, στέλνοντας μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση ενόψει του Μουντιάλ της Ρωσίας. Οι «τρικολόρ» επικράτησαν των Ιταλών με 3-1, χάρη σε γκολ των Ουμτιτί, Γκριεζμάν και Ντεμπελέ, ενώ είχαν και δύο δοκάρια με τους Καντέ […]

Γαλλία Ιταλία φιλικό

Λίγο πριν την έναρξη του Μουντιάλ 2018 η Γαλλία έδειξε τα «δόντια» της.

Η Γαλλία ήταν εντυπωσιακή στο φιλικό με την Ιταλία, στέλνοντας μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση ενόψει του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Οι «τρικολόρ» επικράτησαν των Ιταλών με 3-1, χάρη σε γκολ των Ουμτιτί, Γκριεζμάν και Ντεμπελέ, ενώ είχαν και δύο δοκάρια με τους Καντέ και Ντεμπελέ. Για την Ιταλία είχε μειώσει προσωρινά σε 2-1 ο Μπονούτσι.

Η πρόβα τζενεράλε της Γαλλίας θα γίνει κόντρα στις ΗΠΑ (9/6), ενώ οι Ιταλοί θα αντιμετωπίσουν σε νέο φιλικό (4/6) την Ολλανδία.

Απάντηση ΕΟΚ σε Βασιλειάδη για τους ορισμούς των διαιτητών

Οι συνθέσεις των ομάδων

Γαλλία: Λιορίς, Ερναντέζ (62′ Μεντί), Παβάρντ, Ραμί, Ουμτιτί, Καντέ, Πογκμπά, Τολισό (77′ Ματουιντί), Ντεμπελέ (71′ Λεμάρ), Γκριεζμάν (77′ Ζιρού), Εμπαπέ.

Ιταλία: Σιρίγου, Μπονούτσι, Καλντάρα, Ντ’ Αμπρόσιο (74′ Φλορέντσι), Ντε Σίλιο, Ζορζίνιο (78′ Μποναβεντούρα), Πελεγκρίνι (65′ Κριστάντε), Μαντραγκόρα, Μπεράρντι (74′ Ινσίνιε), Μπαλοτέλι, Κιέζα

Τα γκολ του αγώνα

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις