Ρύπανση από πετρελαιοκηλίδα στο λιμάνι της Νάουσας

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρύπανση από πετρελαιοκηλίδα στο λιμάνι της Νάουσας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Ρύπανση από πετρελαιοκηλίδα σε διαφορετικά σημεία της Πάρου. Οι κηλίδες πετρελαιοειδών υλικών εντοπίστηκαν χθες και η ρύπανση αντιμετωπίστηκε άμεσα από τους άνδρες του Λιμεναρχείου Πάρου. Συγκεκριμένα, εμφανίστηκαν στο τουριστικό καταφύγιο σκαφών της Νάουσας κοντά στο φάρο, στην παραλία Αγ. Δημήτριος στη Νάουσα ενώ η μεγαλύτερη ποσότητα πετρελαιοειδών παρουσιάστηκε στο λιμανάκι της Νάουσας. Με ειδικές αντιρρυπαντικές […]

02.06.2018 | 10:38

Ρύπανση από πετρελαιοκηλίδα σε διαφορετικά σημεία της Πάρου.

Οι κηλίδες πετρελαιοειδών υλικών εντοπίστηκαν χθες και η ρύπανση αντιμετωπίστηκε άμεσα από τους άνδρες του Λιμεναρχείου Πάρου.

Συγκεκριμένα, εμφανίστηκαν στο τουριστικό καταφύγιο σκαφών της Νάουσας κοντά στο φάρο, στην παραλία Αγ. Δημήτριος στη Νάουσα ενώ η μεγαλύτερη ποσότητα πετρελαιοειδών παρουσιάστηκε στο λιμανάκι της Νάουσας.

Με ειδικές αντιρρυπαντικές “πετσέτες” που έριξαν οι άνδρες του Λιμενικού στο λιμανάκι, το μεγαλύτερο μέρος των κηλίδων απορροφήθηκε και έτσι η περιοχή καθαρίστηκε.

Το ίδιο συνέβη και στα άλλα προαναφερόμενα σημεία της ρύπανσης τα οποία, χάρη στην ετοιμότητα και την έγκαιρη επέμβαση του Λιμενικού Σώματος, αποσοβήθηκε η διατήρηση ή η επέκτασή τους.

Τις τελευταίες ημέρες κηλίδες εμφανίστηκαν σε παραλίες της Νάξου και της Μυκόνου, χωρίς ακόμα να έχει διευκρινιστεί η προέλευση και η αιτία των συγκεκριμένων συμβάντων θαλάσσιας ρύπανσης.

Διαβάστε ακόμη:

Τρόμος σε λεωφορείο – Απειλούσε με το κατσαβίδι στο χέρι

Exit mobile version