Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ρύπανση από πετρελαιοκηλίδα στο λιμάνι της Νάουσας
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρύπανση από πετρελαιοκηλίδα στο λιμάνι της Νάουσας

Ρύπανση από πετρελαιοκηλίδα σε διαφορετικά σημεία της Πάρου. Οι κηλίδες πετρελαιοειδών υλικών εντοπίστηκαν χθες και η ρύπανση αντιμετωπίστηκε άμεσα από τους άνδρες του Λιμεναρχείου Πάρου. Συγκεκριμένα, εμφανίστηκαν στο τουριστικό καταφύγιο σκαφών της Νάουσας κοντά στο φάρο, στην παραλία Αγ. Δημήτριος στη Νάουσα ενώ η μεγαλύτερη ποσότητα πετρελαιοειδών παρουσιάστηκε στο λιμανάκι της Νάουσας. Με ειδικές αντιρρυπαντικές […]

Ρύπανση στην Πάρο

Ρύπανση από πετρελαιοκηλίδα σε διαφορετικά σημεία της Πάρου.

Οι κηλίδες πετρελαιοειδών υλικών εντοπίστηκαν χθες και η ρύπανση αντιμετωπίστηκε άμεσα από τους άνδρες του Λιμεναρχείου Πάρου.

Συγκεκριμένα, εμφανίστηκαν στο τουριστικό καταφύγιο σκαφών της Νάουσας κοντά στο φάρο, στην παραλία Αγ. Δημήτριος στη Νάουσα ενώ η μεγαλύτερη ποσότητα πετρελαιοειδών παρουσιάστηκε στο λιμανάκι της Νάουσας.

Με ειδικές αντιρρυπαντικές “πετσέτες” που έριξαν οι άνδρες του Λιμενικού στο λιμανάκι, το μεγαλύτερο μέρος των κηλίδων απορροφήθηκε και έτσι η περιοχή καθαρίστηκε.

Το ίδιο συνέβη και στα άλλα προαναφερόμενα σημεία της ρύπανσης τα οποία, χάρη στην ετοιμότητα και την έγκαιρη επέμβαση του Λιμενικού Σώματος, αποσοβήθηκε η διατήρηση ή η επέκτασή τους.

Τις τελευταίες ημέρες κηλίδες εμφανίστηκαν σε παραλίες της Νάξου και της Μυκόνου, χωρίς ακόμα να έχει διευκρινιστεί η προέλευση και η αιτία των συγκεκριμένων συμβάντων θαλάσσιας ρύπανσης.

Διαβάστε ακόμη:

Τρόμος σε λεωφορείο – Απειλούσε με το κατσαβίδι στο χέρι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις