Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Νέα δημοσκόπηση της RASS – Ποιοι μένουν εκτός Βουλής
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα δημοσκόπηση της RASS – Ποιοι μένουν εκτός Βουλής

Ξεκάθαρο προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφεται και σε νέα δημοσκόπηση, την οποία έκανε η εταιρεία Rass για τον τηλεοπτικό σταθμό Action 24. Σύμφωνα με την έρευνα, η Νέα Δημοκρατία προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ με 10,3%, αφού συγκεντρώνει 29,7% έναντι 19,4 του κυβερνητικού κόμματος. Στην τρίτη θέση βρίσκεται το Κίνημα Αλλαγής με 9,7%, και ακολουθεί […]

Ξεκάθαρο προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφεται και σε νέα δημοσκόπηση, την οποία έκανε η εταιρεία Rass για τον τηλεοπτικό σταθμό Action 24.

Σύμφωνα με την έρευνα, η Νέα Δημοκρατία προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ με 10,3%, αφού συγκεντρώνει 29,7% έναντι 19,4 του κυβερνητικού κόμματος.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται το Κίνημα Αλλαγής με 9,7%, και ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με 7%, με μικρή διαφορά από το ΚΚΕ που συγκεντρώνει 6,7%.

Εκτός Βουλής φαίνεται και σε αυτήν την δημοσκόπηση πως μένουν η Ένωση Κεντρώων (2,8%) και Ανεξάρτητοι Έλληνες (2,5%).

Νέα δημοσκόπηση αποκαλύπτει μεγάλη διαφορά για ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Στο μεταξύ, ενδιαφέρον παρουσιάζει και το κατά πόσο οι πολίτες πιστεύουν τα όσα λέει η κυβέρνηση, ότι δηλαδή από τον Αύγουστο θα βελτιωθεί η κατάσταση στην χώρα.

Συγκεκριμένα μόνο το 12% τάσσεται με την κυβέρνηση, ενώ ακόμα και 1 στους 5 των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ δεν πείθεται από το κυβερνητικό έργο.

Σχετικά με την καταλληλότητα για την πρωθυπουργία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης διατηρεί προβάδισμα με 34,4%, έναντι 23,7% του Αλέξη Τσίπρα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις