Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Συγχαρητήρια Γεννηματά στον νέο πρωθυπουργό της Ισπανίας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συγχαρητήρια Γεννηματά στον νέο πρωθυπουργό της Ισπανίας

Συγχαρητήρια έστειλε η Φώφη Γεννηματά στον νέο πρωθυπουργό της Ισπανίας. Τον ηγέτη των Σοσιαλιστών στην Ισπανία, Πέδρο Σάντσεθ, ο οποίος αναλαμβάνει πρωθυπουργός μετά από την έγκριση της πρότασης μομφής κατά του Μαριάνο Ραχόι, συνεχάρη η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά. Διαβάστε ακόμα: Τέλος εποχής για τον Ραχόι – Σοσιαλιστής ο νέος πρωθυπουργός […]

Συγχαρητήρια έστειλε η Φώφη Γεννηματά στον νέο πρωθυπουργό της Ισπανίας.

Τον ηγέτη των Σοσιαλιστών στην Ισπανία, Πέδρο Σάντσεθ, ο οποίος αναλαμβάνει πρωθυπουργός μετά από την έγκριση της πρότασης μομφής κατά του Μαριάνο Ραχόι, συνεχάρη η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.

Διαβάστε ακόμα: Τέλος εποχής για τον Ραχόι – Σοσιαλιστής ο νέος πρωθυπουργός

«Πέδρο, Θερμά Συγχαρητήρια. Η επιτυχία σου έφερε ξανά ελπίδα στην Ισπανία και την Ευρώπη και αισιοδοξία σ’ όλους μας» αναφέρει σε μήνυμά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η κ. Γεννηματά.

Συγχαρητήρια Γιώργου Παπανδρέου

Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία για τα νέα καθήκοντα του Πέδρο Σάντσεθ, που είναι θετική εξέλιξη σε δύσκολους καιρούς για την Ισπανία, εξέφρασε και ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ, Γιώργος Παπανδρέου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις