Μετά τον σάλο, ο Κωστόπουλος εξηγεί γιατί πάρκαρε σε θέση ΑΜΕΑ

LIFESTYLE

Μετά τον σάλο, ο Κωστόπουλος εξηγεί γιατί πάρκαρε σε θέση ΑΜΕΑ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Ο Κωστόπουλος και πάλι στο επίκεντρο Σάλος έγινε στο διαδίκτυο με αφορμή τη φωτογραφία που «ανέβασε» χρήστης, η οποία απεικόνιζε την μηχανή του Πέτρου Κωστόπουλου παρκαρισμένη σε θέση ΑΜΕΑ έξω από γνωστό σούπερ μάρκετ. Μάλιστα ο χρήστης ανέφερε πως ο Πέτρος Κωστόπουλος τον έβρισε, επειδή του έκανε παρατήρηση. Σε όλα αυτά, απαντά με δική του […]

01.06.2018 | 13:04

Ο Κωστόπουλος και πάλι στο επίκεντρο

Σάλος έγινε στο διαδίκτυο με αφορμή τη φωτογραφία που «ανέβασε» χρήστης, η οποία απεικόνιζε την μηχανή του Πέτρου Κωστόπουλου παρκαρισμένη σε θέση ΑΜΕΑ έξω από γνωστό σούπερ μάρκετ.

Μάλιστα ο χρήστης ανέφερε πως ο Πέτρος Κωστόπουλος τον έβρισε, επειδή του έκανε παρατήρηση.

Σε όλα αυτά, απαντά με δική του ανάρτηση ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Ο Δώρος μιλά για όλα: Ένιωθα να χάνω την αξιοπρέπειά μου…

Το σχόλιο του χρήστη

«Η μηχανή αυτή παρκαρισμένη σε χώρο για ΑΜΕΑ και εγκυμονούσες ανήκει στον γνωστό μπουρτζόβλαχο και celebrity της πλάκας #ΠετροςΚωστοπουλος . Έτυχε να τον πετύχω καθώς πήγαινε να την πάρει, του λέω «Ωραία μαγκιά έχεις κάνει». Κάτι μου απάντησε, δεν κατάλαβα διότι, όπως και όλο του το σινάφι (…).Του απαντώ κι εγώ «Δεν σε χάλασε η φώτο που σε πήρα». Και μου λέει το θρυλικό « Σε γράφω στ’ αρ@@ μου», αναφέρει ο χρήστης στην δημοσίευση του στο Facebook.

Λίγες ώρες μετά και με τους χρήστες των social media να «οργιάζουν» κάτω από την φωτογραφία, ο Πέτρος Κωστόπουλος μέσω Instagram παρουσίασε την δική του εκδοχή, αναφέροντας πως πάρκαρε εκεί διότι έμεινε από μπαταρία.

Κάνοντας μία μακροσκελή ανάρτηση, ο γνωστός επιχειρηματίας ανέφερε πως δεν έβρισε τον άγνωστο άνδρα, αλλά ίσα ίσα όταν του είπε πως τον έχει φωτογραφίσει, ο ίδιος του απάντησε «Ρε άνθρωπέ μου έμεινα από μπαταρία, έλα να σπρώξεις».

Η υπόθεση όπως υποστήριξε και ο Πέτρος Κωστόπουλος θα συνεχιστεί στα δικαστήρια.

Exit mobile version