Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Περίεργο… χάρισμα! «Μυρίζει» τον θάνατο στους ανθρώπους (pics)
ΚΟΣΜΟΣ

Περίεργο… χάρισμα! «Μυρίζει» τον θάνατο στους ανθρώπους (pics)

Ένα μέντιουμ ισχυρίζεται ότι… μυρίζει τον θάνατο στους ανθρώπους. Πρόκειται για την 24χρονη Άρι Κάλα η οποία δούλευε στο δημόσιο σαν γραμματέας όταν αποφάσισε να παραιτηθεί για να γίνει επαγγελματίας μέντιουμ. Η πρώτη φορά που ανακάλυψε το… χάρισμά της ήταν όταν είχε επισκεφτεί σε ηλικία 12 ετών τον ετοιμοθάνατο φίλο της. Σύμφωνα με την ίδια, […]

Ένα μέντιουμ ισχυρίζεται ότι… μυρίζει τον θάνατο στους ανθρώπους.

Πρόκειται για την 24χρονη Άρι Κάλα η οποία δούλευε στο δημόσιο σαν γραμματέας όταν αποφάσισε να παραιτηθεί για να γίνει επαγγελματίας μέντιουμ. Η πρώτη φορά που ανακάλυψε το… χάρισμά της ήταν όταν είχε επισκεφτεί σε ηλικία 12 ετών τον ετοιμοθάνατο φίλο της.

Σύμφωνα με την ίδια, είχε μια «γλυκιά, ασθενή μυρωδιά», την οποία δεν τη διέκρινε κανένα άλλο μέλος της οικογένειας. Πλέον διδάσκει τις γυναίκες πως να ανακαλύψουν το… μέντιουμ που κρύβουν μέσα τους.

«Επισκέφτηκα τον θείο μου το βράδυ πριν τον θάνατό του. Το σπίτι είχε μια γλυκιά μυρωδιά, σαν σήψη. Νόμιζα πως το μύριζαν και οι άλλοι, αλλά τελικά ήμουν μόνο εγώ. Αργότερα ανακάλυψα πως αυτή είναι η μυρωδιά του θανάτου», αναφέρει.

Διαβάστε ακόμα: Διαζύγιο – εξπρές! Χώρισαν λίγα λεπτά μετά τον γάμο

Και προσθέτει: «Από τότε μου έχει συμβεί πολλές φορές με ανθρώπους που είτε είναι ηλικιωμένοι είτε πάσχουν από κάποια ασθένεια. Είναι πάρα πολλοί για να θυμηθώ τον ακριβή αριθμό. Κάποιες φορές μου είναι βάρος. Θέλω να μιλήσω αλλά συνειδητοποιώ πως δεν είναι δικό μου καθήκον. Πως θα μπορούσα να τους βοηθήσω; Βγαίνοντας στο δρόμο και μυρίζοντας αγνώστους; Αν δεν θέλουν να μάθουν πως θα πεθάνουν; Αν τους το πω μπορεί να είναι καταστροφικό».

Mάλιστα, η νεαρή πιστεύει πως όλοι οι άνθρωποι έχουν ψυχικές ικανότητες τις οποίες δεν ανακαλύπτουν ποτέ λόγω των κοινωνικών συνθηκών.

«Όταν ήμουν παιδί καταλάβαινα τα συναισθήματα των άλλων και ονειρευόμουν. Όταν έπαθα κατάθλιψη στη δουλειά μου ήρθε το κάλεσμα. Έχασα την οικογένεια μου και κάποιους από τους φίλους μου, ωστόσο αυτή είναι η καλύτερη απόφαση που πήρα στη ζωή μου», καταλήγει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις