Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Η συμφωνία για το Σκοπιανό έχει ολοκληρωθεί, λέει ο Μιλόσοσκι
ΚΟΣΜΟΣ

Η συμφωνία για το Σκοπιανό έχει ολοκληρωθεί, λέει ο Μιλόσοσκι

Την ώρα που ο Δημήτρης Τζανακόπουλος επιμένει πως δεν υπάρχει συμφωνία για το Σκοπιανό, έρχεται η δήλωση του Αντόνιο Μιλόσοσκι. Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, με ανάρτησή του στο Facebook ανέφερε ότι η συμφωνία ολοκληρώθηκε χθες, Πέμπτη, στην Αθήνα και πλέον αναμένεται η τηλεφωνική συνομιλία Ζάεφ – Τσίπρα για την τελική απόφαση για το […]

Την ώρα που ο Δημήτρης Τζανακόπουλος επιμένει πως δεν υπάρχει συμφωνία για το Σκοπιανό, έρχεται η δήλωση του Αντόνιο Μιλόσοσκι.

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, με ανάρτησή του στο Facebook ανέφερε ότι η συμφωνία ολοκληρώθηκε χθες, Πέμπτη, στην Αθήνα και πλέον αναμένεται η τηλεφωνική συνομιλία Ζάεφ – Τσίπρα για την τελική απόφαση για το όνομα, το οποίο θα είναι είτε «Βόρεια Μακεδονία» είτε «Νέα Μακεδονία».

Τζανακόπουλος για Σκοπιανό: Δεν έχουμε συμφωνία

«Xθες στην Αθήνα, με τη συμμετοχή τριών διπλωματών από το υπουργείο Εξωτερικών, έγινε η σύμβαση για την αλλαγή του ονόματος με όλες τις λεπτομέρειες, erga omnes και μια αναθεώρηση του Συντάγματος.

Πλέον, περιμένουμε από τους συμβούλους των δύο χωρών, Μπασάνοβιτς και Καλπαδάκη, να οργανώσουν μια τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στον Ζόραν Ζάεφ και τον Αλέξη Τσίπρα για να αποφασίσουν για το όνομα Βόρεια ή Νέα Μακεδονία!», έγραψε συγκεκριμένα ο κ. Μιλόσοσκι.

Σκοπιανό: Μήνυση κατά Κοτζιά για εσχάτη προδοσία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις