Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Απειλές κατά της Ελλάδας από τον Τζανικλί (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Απειλές κατά της Ελλάδας από τον Τζανικλί (vid)

Νέες απειλές εξαπολύει η Τουρκία, αυτή τη φορά δια στόματος Νουρετίν Τζανικλί. Κατά τη διάρκεια δείπνου με τους αξιωματικούς φρεγάτας του τουρκικού στόλου ο Τούρκος υπουργός Άμυνας είπε πως η χώρα του δεν θα επιτρέψει τετελεσμένα. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο Μανώλης Κωστίδης στον ΣΚΑΙ, ο Νουρετίν Τζανικλί, μπορεί να μην κατονόμασε την Ελλάδα, […]

Νέες απειλές εξαπολύει η Τουρκία, αυτή τη φορά δια στόματος Νουρετίν Τζανικλί.

Κατά τη διάρκεια δείπνου με τους αξιωματικούς φρεγάτας του τουρκικού στόλου ο Τούρκος υπουργός Άμυνας είπε πως η χώρα του δεν θα επιτρέψει τετελεσμένα.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο Μανώλης Κωστίδης στον ΣΚΑΙ, ο Νουρετίν Τζανικλί, μπορεί να μην κατονόμασε την Ελλάδα, αλλά έκανε λόγο για βυζαντινά παιχνίδια.

Δήλωσε χαρακτηριστικά πως «κανένας δεν πρέπει να κάνει λανθασμένους υπολογισμούς, εμείς όπως κάνουμε παντού στις θάλασσες και στα νερά μας πρέπει να λαμβάνουμε τα μέτρα μας και το κάνουμε για να προστατεύσουμε τα συμφέροντα μας.

Δεν υπάρχει περίπτωση να υποχωρήσουμε από αυτά. Παρατηρούμε πως κάποιες χώρες με νέου τύπου Βυζαντινά παιχνίδια προσπαθούν να κάνουν βήματα για να εξαφανίσουν τα συμφέροντα τη Τουρκίας. Αυτό δεν θα το επιτρέψουμε , αυτός λαός δεν το επιτρέπει αυτό».

Δείτε ακόμη:

Η συμφωνία για το Σκοπιανό έχει ολοκληρωθεί, λέει ο Μιλόσοσκι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις