Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εξωθούσαν στην πορνεία Ρωσίδα καλλονή
ΕΛΛΑΔΑ

Εξωθούσαν στην πορνεία Ρωσίδα καλλονή

Νέα υπόθεση πορνείας με πρωταγωνίστρια μια Ρωσίδα καλλονή εξιχνίασαν οι διωκτικές αρχές στο Ρέθυμνο. Ένας 54χρονος Σέρβος και ένας 21χρονος κατηγορούνται ότι εξωθούσαν στην πορνεία μια 35χρονη από τη Ρωσία, σε μπαρ του Ρεθύμνου ιδιοκτησίας ενός 45χρονου. Σύμφωνα με το cretapost. gr, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου σε συνεργασία με άνδρες της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας Ηρακλείου […]

Νέα υπόθεση πορνείας με πρωταγωνίστρια μια Ρωσίδα καλλονή εξιχνίασαν οι διωκτικές αρχές στο Ρέθυμνο.

Ένας 54χρονος Σέρβος και ένας 21χρονος κατηγορούνται ότι εξωθούσαν στην πορνεία μια 35χρονη από τη Ρωσία, σε μπαρ του Ρεθύμνου ιδιοκτησίας ενός 45χρονου.

Σύμφωνα με το cretapost. gr, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου σε συνεργασία με άνδρες της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας Ηρακλείου μετέβησαν στο μπαρ του 45χρονου, ο οποίος απουσίαζε.

Διαβάστε ακόμα: Νέα υπόθεση – θρίλερ με νεκρό βρέφος

Εκεί βρίσκονταν ο 21χρονος ως υπεύθυνος του καταστήματος όσο απουσίαζε ο ιδιοκτήτης και ο 54χρονος αλλοδαπός, οι οποίοι μετά από συνεννόηση με τους αστυνομικούς που υποδύθηκαν τους πελάτες, φρόντισαν να εξασφαλίσουν ιδιωτικότητα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του μπαρ προκειμένου να υπάρξει ερωτική συνεύρεση με την 35χρονη Ρωσίδα έναντι αμοιβής.

Αμέσως μετά την καταβολή του συμφωνημένου ποσού σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, οι αστυνομικοί που μετείχαν στην επιχείρηση εισέβαλαν στον χώρο και συνέλαβαν τους δύο άνδρες.

Από την έρευνα που ακολούθησε βρέθηκε και κατασχέθηκε το ποσό των 1.380 ευρώ, εκ των οποίων και τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, καθώς και 14 κάρτες  με την επωνυμία του καταστήματος.

Σε βάρος της 35χρονης αλλοδαπής σχηματίστηκε δικογραφία πταισματικού χαρακτήρα, για παράβαση του Νόμου περί εκδιδομένων προσώπων.

Την υπόθεση χειρίζεται η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις