Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Η ομολογία της μητέρας για τους βιασμούς στη Λέρο
ΕΛΛΑΔΑ

Η ομολογία της μητέρας για τους βιασμούς στη Λέρο

Προκλητική είναι η δήλωση από τη μητέρα για τη φρίκη στη Λέρο όσο αφορά στους βιασμούς των παιδιών της. Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν χτες (31/5) το απόγευμα με ομόφωνη απόφαση του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω και της τακτικής ανακρίτριας, οι γονείς από τη Λέρο που φέρονται ότι κακοποιούσαν τα παιδιά τους. Διαβάστε ακόμα: Λέρος: Όσα αποκαλύπτει ο μεγαλύτερος […]

Προκλητική είναι η δήλωση από τη μητέρα για τη φρίκη στη Λέρο όσο αφορά στους βιασμούς των παιδιών της.

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν χτες (31/5) το απόγευμα με ομόφωνη απόφαση του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω και της τακτικής ανακρίτριας, οι γονείς από τη Λέρο που φέρονται ότι κακοποιούσαν τα παιδιά τους.

Διαβάστε ακόμα: Λέρος: Όσα αποκαλύπτει ο μεγαλύτερος γιος (vid)

Εναντίον τους ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για αποπλάνηση παιδιού, κατά μόνας και κατά συναυτουργία, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, για απλή συνέργεια κατ’ εξακολούθηση στην πράξη αυτή, για ασέλγεια μεταξύ συγγενών κατά μόνας και κατά συναυτουργία, κατά συρροή, άπαξ και κατ’ εξακολούθηση.

Όπως έγινε γνωστό, κανένας δικηγόρος από την Κω δεν δέχθηκε να αναλάβει την υπεράσπιση των κατηγορουμένων και χρειάστηκε να διοριστούν συνήγοροι από τις δικαστικές αρχές.

Διαβάστε ακόμα: Ανακοίνωση – σοκ από το «Παίδων» για το περιστατικό στη Λέρο

Στην κατάθεσή της η 47χρονη μητέρα φέρεται ότι ομολόγησε τις αποτρόπαιες πράξεις τους, την ώρα που ο 52χρονος αρνήθηκε το γεγονός της σεξουαλικής κακοποίησης της ανήλικης κόρης του, υποστηρίζοντας ότι μόνο τη θώπευε.

Την ίδια ώρα, εξακολουθούν να προκαλούν ανατριχίλα τα όσα φέρεται να είπε η κατηγορούμενη, σύμφωνα με τον δικηγόρο της.

«Η μητέρα είναι χαμηλού μορφωτικού επιπέδου. Είναι χαρακτηριστικό πως δεν έχει βγάλει το δημοτικό. Πιστεύω ότι δεν έχει αντιληφθεί το μέγεθος του κακουργήματος», εξηγεί ο δικηγόρος που την εκπροσωπεί σε εκπομπή του epsilon tv.

Διαβάστε ακόμα: Οι μαρτυρίες των παιδιών για τη φρίκη στη Λέρο

«Αισθανόταν πως έκανε κάτι που δεν έπρεπε να το ξέρει ο γείτονας. Δεν πίστευε πως έκανε κάτι κακό. Η μητέρα και ο πατέρας των άτυχων παιδιών δεν αντιλαμβάνονται τα πράγματα όπως ο καθένας μας. Δεν πρέπει κανείς να σιωπά σε τέτοια περιστατικά σκληρής βίας», συμπληρώνει ο δικηγόρος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις