Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / «Βαριά» τιμωρία για 50χρονο που αποπλάνησε ανήλικη
ΕΛΛΑΔΑ

«Βαριά» τιμωρία για 50χρονο που αποπλάνησε ανήλικη

Με έντεκα χρόνια φυλακή από το Εφετείο της Λάρισας τιμωρήθηκε ο 50χρονος που αποπλάνησε 11χρονο κορίτσι. Όπως αναφέρεται στην Εφημερίδα Ελευθερία, το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Λάρισας τιμώρησε με ποινή κάθειρξης τον Βολιώτη γιατί αποπλάνησε, προ ετών, ένα 11χρονο κορίτσι. Η υπόθεση εκτυλίχθηκε στη γειτονική πόλη με θύμα ένα παιδί χωρισμένων γονιών. Διαβάστε ακόμα: Αδίστακτος βίαζε τις […]

Με έντεκα χρόνια φυλακή από το Εφετείο της Λάρισας τιμωρήθηκε ο 50χρονος που αποπλάνησε 11χρονο κορίτσι.

Όπως αναφέρεται στην Εφημερίδα Ελευθερία, το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Λάρισας τιμώρησε με ποινή κάθειρξης τον Βολιώτη γιατί αποπλάνησε, προ ετών, ένα 11χρονο κορίτσι.

Η υπόθεση εκτυλίχθηκε στη γειτονική πόλη με θύμα ένα παιδί χωρισμένων γονιών.

Διαβάστε ακόμα: Αδίστακτος βίαζε τις θετές κόρες του αλλά και ζώα!

Η μητέρα του κοριτσιού είχε τονίσει πως η μικρή είχε γνωρίσει κάποια παιδιά που έκανε παρέα, αλλά διαπίστωσε πως είχε χρήματα στην κατοχή της, την ώρα που ο πατέρας της δεν είχε την οικονομική άνεση για κάτι τέτοιο.

Τότε, τη ρώτησε τι συμβαίνει κι εκείνη απάντησε πως γνώρισε «έναν πολύ καλό κύριο. Μας προσέχει, μας αγαπά, μας παίρνει παγωτά και σουβλάκια».

Μετά από ερωτήσεις και πίεση, η 11χρονη αποκάλυψε την αλήθεια για τον 50χρονο που εκείνο το διάστημα διατηρούσε ένα μαγαζί στον Βόλο. Όταν γνωρίστηκαν, επεδίωκε να τη συναντά με διάφορους προσχηματικούς λόγους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις