Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ανήλικος απειλούσε να πετάξει βρέφος από το μπαλκόνι (pics)
ΕΛΛΑΔΑ

Ανήλικος απειλούσε να πετάξει βρέφος από το μπαλκόνι (pics)

Ανήλικος απειλούσε να πετάξει βρέφος από το μπαλκόνι, με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση στο κέντρο της πόλης. Το περιστατικό σημειώθηκε στο Αγρίνιο και, σύμφωνα με πληροφορίες και φωτογραφίες από το agriniopress. gr, ένα τηλεφώνημα ειδοποίησε τις αρμόδιες Αρχές ότι το βρέφος βρίσκεται σε κίνδυνο. Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν πως από διαμέρισμα πολυκατοικίας, ανήλικος βγήκε στο μπαλκόνι και […]

Ανήλικος απειλούσε να πετάξει βρέφος από το μπαλκόνι, με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση στο κέντρο της πόλης.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο Αγρίνιο και, σύμφωνα με πληροφορίες και φωτογραφίες από το agriniopress. gr, ένα τηλεφώνημα ειδοποίησε τις αρμόδιες Αρχές ότι το βρέφος βρίσκεται σε κίνδυνο.

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν πως από διαμέρισμα πολυκατοικίας, ανήλικος βγήκε στο μπαλκόνι και φέρεται να απείλησε να ρίξει στο κενό το βρέφος που κρατούσε.

Διαβάστε ακόμα: Αυτοκτόνησε 17χρονος μαθητής

Το σκηνικό το είδαν περίοικοι, με αποτέλεσμα να ενημερωθεί η Αστυνομία, η οποία έσπευσε αμέσως στο σημείο.

Οι αστυνομικοί ανέβηκαν στο διαμέρισμα, για να διαπιστώσουν αν τα παιδιά είναι ασφαλή. Εκεί βρέθηκε ένα κορίτσι 13 ετών, ένα αγόρι 12 ετών και ένα βρέφος 10 μηνών, όλοι καλά στην υγεία τους.

Προσήχθησαν ο πατέρας και ο παππούς του 13χρονου και 12χρονου, ενώ λίγο αργότερα προσήχθη και η μητέρα του βρέφους, αδερφή του πατέρα των δύο παιδιών και κόρη του μεγαλύτερου εκ των δύο προσαχθέντων.

Η Αστυνομία διενεργεί προανάκριση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις