Αθήνα

°C

Πέμπτη

05

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / “Κλονίστηκα όταν η μικρή, μου είπε…” – Η ομολογία του πατροκτόνου
ΕΛΛΑΔΑ

“Κλονίστηκα όταν η μικρή, μου είπε…” – Η ομολογία του πατροκτόνου

Η ομολογία του 26χρονου παιδοκτόνου Μια φρίκη ακόμη κρύβεται πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού στη Ζάκυνθο. Ο 26χρονος γιος σκότωσε τον 70χρονο πατέρα του, γιατί όπως υποστηρίζει, ο πατέρας του τον κακοποιούσε όταν ήταν μικρός. Είχε δε υποψίες ότι ο 70χρονος έκανε τα ίδια στα μικρότερα αδέλφια του. «Ο πατέρας μου ήταν Κέρβερος, με […]

Η ομολογία του 26χρονου παιδοκτόνου

Μια φρίκη ακόμη κρύβεται πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού στη Ζάκυνθο.

Ο 26χρονος γιος σκότωσε τον 70χρονο πατέρα του, γιατί όπως υποστηρίζει, ο πατέρας του τον κακοποιούσε όταν ήταν μικρός.

Είχε δε υποψίες ότι ο 70χρονος έκανε τα ίδια στα μικρότερα αδέλφια του.

«Ο πατέρας μου ήταν Κέρβερος, με έδερνε συνέχεια όταν ήμουν μικρός, έδερνε συχνά και την μάνα μου γι’ αυτό και εκείνη τον χώρισε πριν από 16 χρόνια, όταν ήμουν 10 ετών.Ήρθε στο δωμάτιό μου που κοιμόμουν μόνος μου αλλά δεν θυμάμαι παραπάνω και μη με ρωτάτε άλλο για αυτό το θέμα. Από τότε που πέθανε – τον Οκτώβριο του 2010, από ανίατη ασθένεια – η τρίτη και τελευταία σύζυγός, Ρουμάνα, πήγαινα συχνά και έβλεπα τα δύο αδελφάκια μου, που ζούσαν μαζί του.

Το ένα μάλιστα είναι αγοράκι 10 ετών. Κλονίστηκα μια μέρα που η εννιάχρονη αδερφή μου μου παραπονέθηκε πως πονάει στα γενετικά της όργανα. Και τότε αμέσως σκέφτηκα ότι θα κάνει τα ίδια και σε εκείνη.

Ζάκυνθος: Ραγδαίες εξελίξεις για την άγρια δολοφονία

Από τότε αποφάσισα πως αυτό το τέρας δεν θα πρέπει να συνεχίσει να ζει και να κάνει τα αδερφάκια μου να υποφέρουν φρικτά. Ήταν πλέον θέμα χρόνου να τον σκοτώσω…», φέρεται να είπε σύμφωνα με πληροφορίες του protothema ο πατροκτόνος.

«Τον πυροβόλησα τρεις φορές στο πρόσωπο, στην καρδιά και στον ώμο»

Ο 26χρονος κατηγορούμενος φέρεται, επίσης, να περιέγραψε με λεπτομέρειες το φονικό.

«Πήγα στο προκαθορισμένο ραντεβού με τον βιολογικό μου πατέρα, με το αυτοκίνητο της αδερφής μου από τον πρώτο γάμο της μητέρας μου. Έβγαλα τις πινακίδες κυκλοφορίας και πήρα μαζί μου την επαναληπτική καραμπίνα που είχε στο υπόγειο ο νυν σύντροφος της μητέρας μου που είναι και αυτός Έλληνας, όπως ο πατέρας μου ο ταχυδρόμος.

Στον εισαγγελέα ο πατροκτόνος – Το κίνητρο του φόνου

Κατεβαίνοντας από το αυτοκίνητο είχα ήδη τυλίξει το κεφάλι και το πρόσωπό μου με μια μπλούζα, ενώ στα χέρια μου φορούσα γάντια εργασίας για να μην ανιχνευτεί η πυρίτιδα, καθώς το είχα διαβάσει στο διαδίκτυο», σημείωσε.

«Ο πατέρας μου καθόταν στη θέση του οδηγού ανυποψίαστος, ήταν βράδυ και δεν είχε καταλάβει πως ήμουν καμουφλαρισμένος. Τον πυροβόλησα αμέσως από το τζάμι της πόρτας του, μόλις άκουσε τα βήματά μου και γύρισε να με δει. Είχα βάλει στην καραμπίνα εννιάρια σκάγια για πουλιά, αλλά ήξερα πως από κοντά έχουν θανατηφόρο αποτέλεσμα στον άνθρωπο.

Τον πυροβόλησα συνολικά τρεις φορές στο πρόσωπο, στην καρδιά και στον ώμο (…) Ο πρώτος πυροβολισμός ήταν κατευθείαν στο πρόσωπό του, του έριξα περίπου από 1,5 μέτρο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις