Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Αιχμηρό tweet Καμμένου: «Κατάντια να…»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αιχμηρό tweet Καμμένου: «Κατάντια να…»

Ο Πάνος Καμμένος απαντά σε όσα ακούστηκαν, τις τελευταίες ημέρες, για το ταξίδι του στο Μονακό Ένα από τα θέματα των ημερών ήταν το ταξίδι του Υπουργού Εθνικής Άμυνας στο Μονακό, την ώρα που οι διαπραγματεύσεις για το ονοματολογικό των Σκοπίων είναι σε εξέλιξη. Μετά την ερώτηση από πέντε βουλευτές της ΝΔ για τις διακοπές με […]

Ο Πάνος Καμμένος απαντά σε όσα ακούστηκαν, τις τελευταίες ημέρες, για το ταξίδι του στο Μονακό

Ένα από τα θέματα των ημερών ήταν το ταξίδι του Υπουργού Εθνικής Άμυνας στο Μονακό, την ώρα που οι διαπραγματεύσεις για το ονοματολογικό των Σκοπίων είναι σε εξέλιξη.

Μετά την ερώτηση από πέντε βουλευτές της ΝΔ για τις διακοπές με τη σύζυγό του στο Πριγκιπάτο, ο Πάνος Καμμένος πέρασε στην αντεπίθεση μέσω Twitter:

Διαβάστε ακόμα: «Τιτίβισε» ο Γεωργιάδης για τον Καμμένο (pics)

«Η κατάντια είναι να κάνουν ερωτήσεις για ιδιωτικό ταξίδι με συνάντηση με αρχηγό κράτους: Αυτοί που παριστάνουν τους συνοδούς τ.μοντέλων για να καλύπτουν εραστές. Οι τρόφιμοι σε κότερα εμπόρων ναρκωτικών. Τα ψώνια της Μυκόνου που γδύνουν τις γυναίκες τους για ξαπλώστρα των 3000 ευρώ», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό και επίσημο λογαριασμό του στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις