Σεξ: Ποια στάση σου ταιριάζει βάσει ζωδίου

PLUS

Σεξ: Ποια στάση σου ταιριάζει βάσει ζωδίου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Μιας και τα ζώδια συνδέονται με την ενέργεια, και το σεξ έχει να κάνει με τη χημεία των παρτενέρ, ο ζωδιακός κύκλος επηρεάζει τη σεξουαλική ζωή. Όσο αστείο και παράλογο κι αν φαντάζει, όπως φαίνεται και στο youweekly, το ζώδιο στο οποίο ανήκεις ορίζει- κατά κάποιο τρόπο τη στάση του σεξ που σου ταιριάζει. Κριός: Η […]

31.05.2018 | 11:30

Μιας και τα ζώδια συνδέονται με την ενέργεια, και το σεξ έχει να κάνει με τη χημεία των παρτενέρ, ο ζωδιακός κύκλος επηρεάζει τη σεξουαλική ζωή.

Όσο αστείο και παράλογο κι αν φαντάζει, όπως φαίνεται και στο youweekly, το ζώδιο στο οποίο ανήκεις ορίζει- κατά κάποιο τρόπο τη στάση του σεξ που σου ταιριάζει.

Κριός: Η πιο περιπετειώδης στάση πάντως που θα του κρατήσει το ενδιαφέρον είναι αυτή της ανάποδης καουμπόισσας.

Ταύρος: Του αρέσει η ιεραποστολική στάση, αλλά φρόντισε να την κάνεις πιο ενδιαφέρουσα με κάποιο δονητή και λίγη ατμόσφαιρα.

Δίδυμος: Οι Δίδυμοι θέλουν να δοκιμάσουν πολλές στάσεις αλλά αυτή που τους ενθουσιάζει περισσότερο είναι το doggie style.

Καρκίνος: Η στάση που απολαμβάνει πάντως είναι στα τέσσερα.

Λέων: Η στάση που τους ταιριάζει περισσότερο, είναι το όρθιο doggie style απέναντι από καθρέφτη.

Παρθένος: Λατρεύει οτιδήποτε έχει να κάνει με στάση που μοιάζει να έχει βγει από τη ρυθμική γυμναστική.

Διαβάστε ακόμα: Αυτά τα ζώδια δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς σεξ

Ζυγός: Η ιδανική στάση για να απολαύσει το σεξ είναι το 69.

Σκορπιός: Η στάση που αξίζει να δοκιμάσεις με έναν Σκορπιό είναι ξεκάθαρα η στάση του τίγρη (μια παραλλαγή της ιεραποστολικής).

Τοξότης: Η στάση που λατρεύει είναι η στάση βάτραχος.

Αιγόκερως: Η στάση κουτάλι- που δεν απαιτεί και ιδιαίτερη κίνηση- του ταιριάζει ταμάμ.

Υδροχόος: Η στάση που θα κάνει έναν Υδροχόο να δει αστεράκια είναι αυτή με τη γυναίκα από πάνω αλλά στο καθιστό, όπως σε μια καρέκλα.

Ιχθύς: Η στάση που απολαμβάνει είναι να ξαπλώνει και να κάθεσαι πάνω του, ακουμπώντας τα χέρια σου στο στήθος του, κινούμενη με αργούς ρυθμούς.

Exit mobile version