Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor – Spoiler: Ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα (31/5)
LIFESTYLE

Survivor – Spoiler: Ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα (31/5)

Survivor – Spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα (31/5) από το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Στο χτεσινό αγώνισμα ασυλίας, οι Διάσημοι κατάφεραν να επικρατήσουν με 10 – 3 έναντι των Μαχητών που έκαναν μια κακή- συνολικά- εμφάνιση. Έτσι, οι λίγοι, και σύντομα λιγότεροι, Μαχητές κλήθηκαν να επιλέξουν τους τρεις παίκτες που δίνουν στη […]

Survivor – Spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα (31/5) από το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Στο χτεσινό αγώνισμα ασυλίας, οι Διάσημοι κατάφεραν να επικρατήσουν με 10 – 3 έναντι των Μαχητών που έκαναν μια κακή- συνολικά- εμφάνιση.

Έτσι, οι λίγοι, και σύντομα λιγότεροι, Μαχητές κλήθηκαν να επιλέξουν τους τρεις παίκτες που δίνουν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού.

Διαβάστε ακόμα: Survivor: Καυτά φιλιά στον Άγιο Δομίνικο (pics)

Από την όλη χτεσινή (30/5) διαδικασία, οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, η Ροδάνθη Καπαρού και η Εύη Σαλταφερίδου.

Στο σημερινό (31/5) Συμβούλιο του νησιού, λοιπόν, θα ανακοινωθεί ποιος από τους παραπάνω θα αποχωρήσει. Όπως αναφέρουν οι πρώτες διαρροές, Εύη και Ροδάνθη έδωσαν… μάχη αλλά φαίνεται πως η νεαρή της παρέας δεν είναι ακόμα… έτοιμη να αποχωρήσει.

Ωστόσο, να σημειωθεί πως πρόκειται για τις πρώτες διαρροές και όταν είναι κάτι οριστικό, θα υπάρξει εκ νέου ενημέρωση με το τελικό όνομα παίκτη που αποχωρεί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις