Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» στους δρόμους
ΕΛΛΑΔΑ

Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» στους δρόμους

Μεγάλη είναι η ταλαιπωρία σήμερα (31/5) Πέμπτη για τους οδηγούς που κινούνται στους δρόμους της Αθήνας. Λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, το κυκλοφοριακό χάος είναι αναμενόμενο, με μοναδικό… όπλο των πολιτών η υπομονή και η προσοχή. Οι καθυστερήσεις είναι μεγάλες Μποτιλιάρισμα δέκα χιλιομέτρων σημειώνεται αυτή την ώρα στην κάθοδο της Αθηνών – Λαμίας από την Κηφισιά […]

Μεγάλη είναι η ταλαιπωρία σήμερα (31/5) Πέμπτη για τους οδηγούς που κινούνται στους δρόμους της Αθήνας.

Λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, το κυκλοφοριακό χάος είναι αναμενόμενο, με μοναδικό… όπλο των πολιτών η υπομονή και η προσοχή.

Οι καθυστερήσεις είναι μεγάλες

Μποτιλιάρισμα δέκα χιλιομέτρων σημειώνεται αυτή την ώρα στην κάθοδο της Αθηνών – Λαμίας από την Κηφισιά έως και το Αιγάλεω και οκτώ χιλιομέτρων στην άνοδο κατά διαστήματα από την Πέτρου Ράλλη έως τη Χαλκηδόνα.

Διαβάστε ακόμα: Πώς κινούνται τα Μέσα Μεταφοράς σήμερα (31/5)

Αναλυτικότερα, ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στην είσοδο της Αθηνών – Κορίνθου, στην έξοδο της Αθηνών – Λαμίας έως την Αχαρνών και στην είσοδο από Λυκόβρυση, στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από Πέτρου Ράλλη και στην κάθοδο έως την Ιερά Οδό.

Παράλληλα, μποτιλιάρισμα σημειώνεται στην Πατησίων, την Αλεξάνδρας προς Κηφισίας, την κάθοδο της Μεσογείων, την Κατεχάκη στο ρεύμα από Ηλιούπολη, στην κάθοδο της Κηφισίας, την άνοδο και την κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας, στη Βασιλέως Κωνσταντίνο, στην άνοδο της Συγγρού από τον Άγιο Σώστη και τη Σταδίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις