Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αλλαγή για τις e-eggrafes σε ΓΕΛ και ΕΠΑΛ
ΕΛΛΑΔΑ

Αλλαγή για τις e-eggrafes σε ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

Σήμερα (31/5) Πέμπτη έληγε η η προθεσμία για τις εγγραφές σε γυμνάσια και λύκεια, γενικά και επαγγελματικά. Ωστόσο, πήρε παράταση και οι ηλεκτρονικές εγγραφές ισχύουν ως την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 και ώρα 22:00. Όσοι μαθητές επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Δημοσίων Ημερησίων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. -ΕΠΑ.Λ. […]

Σήμερα (31/5) Πέμπτη έληγε η η προθεσμία για τις εγγραφές σε γυμνάσια και λύκεια, γενικά και επαγγελματικά.

Ωστόσο, πήρε παράταση και οι ηλεκτρονικές εγγραφές ισχύουν ως την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 και ώρα 22:00.

Όσοι μαθητές επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Δημοσίων Ημερησίων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. -ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2018-2019, θα πρέπει να υποβάλλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής – Δήλωση Προτίμησης».

Τα στοιχεία που απαιτούνται κατά τη συμπλήρωση είναι τα εξής: 

  • Το e-mail του κηδεμόνα ή του/της ενήλικου/ης μαθητή/τριας
  • Τα ατομικά στοιχεία του κηδεμόνα
  • Η τάξη την οποία ολοκλήρωσαν οι μαθητές/τριες και τους δίνει τη δυνατότητα να εγγραφούν στο ΓΕ.Λ.- ΕΠΑ.Λ., το σχολείο προέλευσης και το τελευταίο έτος φοίτησης
  • Η επιλογή για εγγραφή στην Α΄ Τάξη, Β’ Τάξη, Γ’ Τάξη ημερήσιων και εσπερινών ΓΕ.Λ. και Δ’ εσπερινών ΓΕΛ. β. Η επιλογή για εγγραφή στην Α’ Τάξη ή στον τομέα της Β’ Τάξης ή στην ειδικότητα της Γ’ Τάξης ημερήσιων και εσπερινών ΕΠΑ.Λ. ή της Δ΄ τάξης εσπερινών ΕΠΑ.Λ.
  • Η επιλογή έως τριών (3) ΕΠΑ.Λ. 6. Τα ατομικά στοιχεία του/της μαθητή/τριας 7. Ο Αριθμός Μητρώου (Α.Μ.) μαθητή/τριας (ο οποίος αναγράφεται στον έλεγχο προόδου, στο Ατομικό Δελτίο μαθητή κλπ)

Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις