Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Μουντιάλ 2018: Ανακούφιση για τον Σαλάχ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μουντιάλ 2018: Ανακούφιση για τον Σαλάχ

Μουντιάλ 2018: Αν και τραυματίστηκε στον τελικό του Champions League, o Μο Σαλάχ φαίνεται πως θα είναι έτοιμος για το καλοκαίρι στη Ρωσία. Ο τραυματισμός του από τον Σέρχιο Ράμος έκανε πολλούς να… πονούν, αλλά τα νέα από τη Βαλένθια όπου βρέθηκε για αποθεραπεία είναι ευχάριστα και φέρνουν ανακούφιση σε εκατομμύρια Αιγύπτιους. Διαβάστε ακόμα: Τρέχει να προλάβει ο […]

Μουντιάλ 2018: Αν και τραυματίστηκε στον τελικό του Champions League, o Μο Σαλάχ φαίνεται πως θα είναι έτοιμος για το καλοκαίρι στη Ρωσία.

Ο τραυματισμός του από τον Σέρχιο Ράμος έκανε πολλούς να… πονούν, αλλά τα νέα από τη Βαλένθια όπου βρέθηκε για αποθεραπεία είναι ευχάριστα και φέρνουν ανακούφιση σε εκατομμύρια Αιγύπτιους.

Διαβάστε ακόμα: Τρέχει να προλάβει ο Σαλάχ – Η μήνυση στον Ράμος

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Μετά την σημερινή συνάντηση του γιατρού της Εθνικής με τον Μοχάμεντ Σαλάχ στην Ισπανία, η ομοσπονδία επιβεβαιώνει ότι ευτυχώς ο Σαλάχ θα είναι κανονικά στο Παγκόσμιο Κύπελλο καθώς η απουσία του από τις προπονήσεις δεν θα υπερβεί τις τρεις εβδομάδες».

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τον Ράμος

Παρότι η UEFA ανακοίνωσε ότι δεν θα επιβάλει κυρώσεις στον Σέρχιο Ράμος, χιλιάδες ποδοσφαιρόφιλοι και κυρίως οι οπαδοί της Λίβερπουλ είναι εξοργισμένοι με τον αρχηγό της Ρεάλ γιατί πιστεύουν ότι τραυμάτισε σκόπιμα τον Μοχάμεντ Σαλάχ.

Διαβάστε ακόμα: Η απόφαση της UEFA για τον Ράμος

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις