Το tip για να μείνει φρέσκο το κομμένο κρεμμύδι

PLUS

Το tip για να μείνει φρέσκο το κομμένο κρεμμύδι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Το κρεμμύδι πέρα από τις θεραπευτικές του ιδιότητες, δεν λείπει από σχεδόν κανένα φαγητό. Οι περισσότερες συνταγές το περιλαμβάνουν, έστω σε κάποια μικρή ποσότητα. Τι γίνεται όμως με το υπόλοιπο; Συνήθως το αφήνουμε έξω ή το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι την επόμενη χρήση. Τις πιο πολλές φορές, χαλάει και το πετάμε στον κάδο απορριμμάτων. Έχουμε […]

30.05.2018 | 09:13

Το κρεμμύδι πέρα από τις θεραπευτικές του ιδιότητες, δεν λείπει από σχεδόν κανένα φαγητό.

Οι περισσότερες συνταγές το περιλαμβάνουν, έστω σε κάποια μικρή ποσότητα.

Τι γίνεται όμως με το υπόλοιπο; Συνήθως το αφήνουμε έξω ή το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι την επόμενη χρήση.

Τις πιο πολλές φορές, χαλάει και το πετάμε στον κάδο απορριμμάτων.

Έχουμε πει όμως ότι είναι αμαρτία να πετάμε το οτιδήποτε, γι΄αυτό πρέπει να αναζητούμε τρόπους που κρατούν φρέσκα τα τρόφιμα.

Το πιο δοκιμασμένο κόλπο – Κρεμμύδια, χωρίς δάκρυα!

Όσο λοιπόν για το κομμένο κρεμμύδι, υπάρχει ένα κολπάκι.

Η συνταγή ζητά μισό κρεμμύδι και θέλετε να κρατήσετε το υπόλοιπο μισό φρέσκο;

Τρίψτε βούτυρο στην επιφάνεια κοπής και τυλίξτε το κρεμμύδι σε αλουμινόχαρτο πριν το βάλετε στο ψυγείο.

Το βούτυρο θα το κρατήσει φρέσκο, δοκιμάστε το!

Exit mobile version