Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Οι 29 στάσεις στο σεξ για να ιδρώσετε πολύ (pics)
PLUS

Οι 29 στάσεις στο σεξ για να ιδρώσετε πολύ (pics)

Αυτές είναι οι 29 στάσεις στο σεξ για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και να ιδρώσετε πολύ. Αν πλέον δεν υπάρχει τόση έξαψη στη σεξουαλική σας, αν χρειάζεστε λίγη ανανέωση και έμπνευση, τότε ο παρακάτω οδηγός, όπως φαίνεται και στο onmed, θα σας φανεί πολύ χρήσιμος. Η γυναίκα ξαπλώνει στη δεξιά της πλευρά και ο άντρας […]

Αυτές είναι οι 29 στάσεις στο σεξ για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και να ιδρώσετε πολύ.

Αν πλέον δεν υπάρχει τόση έξαψη στη σεξουαλική σας, αν χρειάζεστε λίγη ανανέωση και έμπνευση, τότε ο παρακάτω οδηγός, όπως φαίνεται και στο onmed, θα σας φανεί πολύ χρήσιμος.

Η γυναίκα ξαπλώνει στη δεξιά της πλευρά και ο άντρας γονατίζει με το δεξί πόδι της συντρόφου του ανάμεσα στα δικά του πόδια και το αριστερό της πόδι να τυλίγεται γύρω από την αριστερή πλευρά του κορμού του.

Η γυναίκα ξαπλώνει μπρούμυτα με τα πόδια τεντωμένα και τα ισχία ελαφρώς ανασηκωμένα.

Η γυναίκα ξαπλώνει ανάσκελα με τα γόνατά της να «ξεκουράζονται» επάνω στους ώμους του συντρόφου της. Η λεκάνη της είναι ελαφρώς ανασηκωμένη και στηρίζεται επάνω στους μηρούς του συντρόφου της, ο οποίος βρίσκεται γονατιστός μπροστά της.

Ο άντρας κάθεται στην άκρη του κρεβατιού, με τα πέλματά του να ακουμπούν στο πάτωμα, ενώ η γυναίκα κάθεται επάνω του, με τα πόδια της λυγισμένα.

Μια παραλλαγή της στάσης «καουμπόισσα», εδώ η γυναίκα βρίσκεται από πάνω με τα χέρια της να ακουμπούν στο στήθος του συντρόφου της. Ο άντρας δίνει ώθηση στη λεκάνη της με τα χέρια του για πιο ρυθμική διείσδυση.

Μια παραλλαγή της «στάσης του σκύλου», όπου η γυναίκα ανασηκώνει περισσότερο τη λεκάνη της, ρίχνοντας τον κορμό και τα χέρια της προς τα εμπρός.

Ενώ ο άντρας στέκεται όρθιος, η σύντροφός του στηρίζεται στο ένα της πόδι και τυλίγει το άλλο γύρω από τον κορμό του. Η στήριξη της πλάτης σε έναν τοίχο ή σε κάποια άλλη σταθερή επιφάνεια μπορεί να εξασφαλίσει καλύτερη ισορροπία.

Η γνωστή και μη εξαιρετέα «καουμπόισσα», με τη γυναίκα να βρίσκεται από πάνω και να ελέγχει σχεδόν εξ ολοκλήρου τον ρυθμό της διείσδυσης, αυξάνει τρομερά τις πιθανότητες οργασμού για τη γυναίκα.

Η γυναίκα στέκεται στην άκρη του κρεβατιού και στηρίζει τη μία της πλευρά –ισχίο και χέρι– επάνω σε αυτό. Οι μηροί της είναι ενωμένοι και ο άντρας διεισδύει από πίσω της.

Μια στάση για… δυνατούς λύτες, όπου η γυναίκα στηρίζεται μόνο στις παλάμες της ενώ ο σύντροφός της την κρατά από τη λεκάνη. Για καλύτερη ισορροπία, η γυναίκα τυλίγει τους μηρούς της γύρω από τη μέση του συντρόφου της.

Διαβάστε ακόμα: Σεξ: Πες «ναι» έστω και μια φορά σε αυτές τις στάσεις

Η κλασική «ιεραποστολική» στάση, πάντα ευχάριστη αλλά και απαραίτητη σε συνδυασμό με άλλες πιο δύσκολες! Αλλάζοντας τη θέση των ποδιών και της λεκάνης της, η γυναίκα μπορεί να καθοδηγήσει τον ρυθμό του σεξ για να επιτύχει ευκολότερα τον οργασμό.

Η «στάση του σκύλου», επίσης πολύ δημοφιλής, με τη γυναίκα να στηρίζεται στα χέρια και τα πόδια της και τον άντρα να βρίσκεται από πίσω της, με τον κορμό του είτε σε ευθεία είτε σε επαφή με την πλάτη της.

Για να κάνετε τη στάση αυτή χρειάζεστε οπωσδήποτε μεγάλο κρεβάτι! Η αρχική διείσδυση γίνεται από την «ιεραποστολική» στάση και στη συνέχεια ο άντρας στρίβει το σώμα του προς τα δεξιά ώστε τα δύο σώματα να σχηματίζουν ένα Χ.

Ενώ ο άντρας κάθεται στο κρεβάτι ή σε μια καρέκλα, η γυναίκα τον πλησιάζει και κάθεται επάνω του, με την πλάτη της να ακουμπά στο στήθος του.

Στην «ανάποδη καουμπόισσα» ο άντρας ξαπλώνει ανάσκελα και η γυναίκα κάθεται από πάνω του, όμως εκείνος κοιτάζει την πλάτη αντί για το στήθος της.

Ενώ το ζευγάρι στέκεται όρθιο, η γυναίκα σκύβει προς τα εμπρός και ο άντρας διεισδύει από πίσω, κρατώντας την από τους καρπούς.

Διαβάστε ακόμα: Αυτά τα ζώδια δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς σεξ

Στη στάση «κουτάλι», το ζευγάρι ξαπλώνει στο πλάι και ο άντρας διεισδύει από πίσω, ελέγχοντας την κίνησή του πιάνοντας τη σύντροφό του από τη λεκάνη.

Στο «ανάποδο κουτάλι», το ζευγάρι ξαπλώνει και πάλι στο πλάι, όμως αυτή τη φορά η δύο σύντροφοι κοιτάζονται κατάματα.

Ο άντρας και η γυναίκα κάθονται επάνω στο κρεβάτι με τα πόδια τους λυγισμένα και γέρνουν την πλάτη τους προς τα πίσω για να στηριχτούν στις παλάμες τους. Μετά οι δύο σύντροφοι πλησιάζουν σιγά σιγά μέχρι να… συναντηθούν.

Ο άντρας κάθεται στην άκρη του κρεβατιού και η γυναίκα τον πλησιάζει και κάθεται επάνω του, με την πλάτη της γυρισμένη στο πρόσωπό του.

Η αντρική βερσιόν της «καουμπόισσας», όπου η γυναίκα είναι ξαπλωμένη ανάσκελα και ο άντρας βρίσκεται γονατιστός από πάνω της.

Παρόμοια με τη στάση 19, με τη διαφορά ότι τα πόδια του άντρα είναι τεντωμένα.

Διαβάστε ακόμα: Απογείωσέ τη με το τέλειο στοματικό

Η γυναίκα ξαπλώνει φέρνοντας τα πόδια προς το στήθος της. Ιδανικά, οι αστράγαλοί της πρέπει να ενώνονται πίσω από το κεφάλι της. Μετά, η διείσδυση γίνεται κανονικά όπως στην «ιεραποστολική» στάση.

Εδώ τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά… Η γυναίκα στηρίζεται στην πλάτη της και οι αστράγαλοί της βρίσκονται δίπλα στο κεφάλι της. Ο άντρας ουσιαστικά κάθεται από πάνω της και ελέγχει τη διείσδυση.

Η γυναίκα ξαπλώνει ανάσκελα και ο σύντροφός της την ανασηκώνει ώστε να στηρίζεται στους ώμους της, ενώ βρίσκεται γονατιστός μπροστά της.

Στη στάση αυτή είναι σαν να κάθονται οι δύο σύντροφοι ταυτόχρονα στην ίδια καρέκλα. Εκτός από το κρεβάτι, η στάση αυτή μπορεί να γίνει σε σκαλιά, καρέκλα ή και στην άκρη της μπανιέρας.

Ο άντρας κάθεται οκλαδόν επάνω στο κρεβάτι και η γυναίκα κάθεται από πάνω του, τυλίγοντας τα δικά της πόδια γύρω από τη μέση του.

Ενώ ο άντρας στέκεται όρθιος, η γυναίκα τυλίγει τα πόδια της γύρω από τη μέση του και εκείνος την κρατά στον αέρα, υποστηρίζοντάς την από τους μηρούς ή τους γλουτούς.

Μια παραλλαγή της στάσης 23, όπου τα πόδια της γυναίκας είναι τεντωμένα, σχηματίζοντας το γράμμα V.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις